48 123
發新話題

大笑話, 赴波局, 竟忘記帶拍!

兒子首次去其它會的波局!

今天下班后, 帶兒子去乒匯在順利邨体育馆的波局,

去到見到一位着乒乓球衣的青年,

一人坐在場外椅子等侯,

原來就是乒匯的太陽之子, 真是名如其人,

充滿陽光氣息, 開朗, 健談又好人!

知小兒冇帶拍, 借了一塊比他用,

厲害!反面是長膠, 可惜, 小兒未能駕馭它!

今天三小時波局, 兒子和數位波友砌磋,

各波友打法各有特色,

打球間,有講有笑, 兒子玩得很開心!

哈.哈.哈, 他竟覺3小時波局短了一點! (可是, 回到家巳11:30 pm)

太陽之子不吝賜教, 使我看到兒子一些打波的弱點,

真多謝他!

乒匯的朋友很 nice, 太陽之子,野田妹, Dicky, 狼仔.....,

Many thanks!

有機會, 一定帶兒子再赴波局,

下次他一定記得帶拍 lar  

本帖最近評分記錄

太子的確好靚仔

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-1-23 01:38 發表
太子的確好靚仔liness" />
同意! 他靚仔又好人, 很受歡迎!

其實乒匯好多人都好nice架!!例如:野田妹, Dicky, 狼仔
◆°`玻璃面具碎了後,人既心就表露無遺∮﹏∮
【 ★*"〃─?..一次又一次的希望...〤只換來無限次的失望.......▼ ★*]]~

引用:
原帖由 威利多 於 2009-1-23 10:36 發表
其實乒匯好多人都好nice架!!例如:野田妹, Dicky, 狼仔liness" />
真係好多謝你地o既讚賞!
其實我地都玩得好開心,
希望下次再見到大家!!
o( ^ (00) ^ )o

有求必應, 心誠則靈 !

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-23 09:21 發表

yeah , 陽陽 是吾之偶像 , 靚仔又好波
乜佢真係有咁靚仔咩??
你地唔好讚壞哂佢啦!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-1-23 07:16 發表

乜佢真係有咁靚仔咩??
你地唔好讚壞哂佢啦!!
無讚你靚女, 你就嫉妒?!

引用:
原帖由 威利多 於 2009-1-23 10:36 發表
其實乒匯好多人都好nice架!!例如:野田妹, Dicky, 狼仔liness" />
係呀,佢地真係很健談呢,你都唔錯呢

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-1-23 10:52 發表

無讚你靚女, 你就嫉妒?!
仲駛講?
梗係啦!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-23 12:10 發表

陽陽果 d 吾應該單單用 靚仔黎形容咁膚淺 ..... 應該叫 驚艷
嘩...暈晒...

加多個 "艶壓群芳"
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

我送多4個字俾大家 : 帶眼識人

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-1-23 12:57 發表
我送多4個字俾大家 : 帶眼識人
你警惕大家要提防你?!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-1-23 16:32 發表

你警惕大家要提防你?!
我想問其實我識唔識你架?
我到依家都分唔到邊個打邊個.....

48 123
發新話題