95 12345
發新話題

【極道羅殺】荃灣 / 葵青區 - 版主

【極道羅殺】荃灣 / 葵青區 - 版主

諗都無諗過,?機緣巧合之下俾我進入?呢個論壇。
手指一算,不知不覺間已將球拍放左入籠底六年了,?呢六年裡面,曾有一絲念頭拿它出來,但最後都係三分鐘熱度,諗了一陣都係無把它重見光明,宜家終於拿了它出來,諗起都覺得有?對佢唔住,話哂都跟左我咁耐,一直對佢不離不棄,最終?畢業後把心一橫收起佢。:Q
一直以來都無諗過會打番乒乓波,始終要工作,工作過後寧願返屋企訓覺,就係因為咁,身形漸漸增大,相比起當年打波時,體重已增多五十磅了,聽落都嚇親人:L
全靠呢個論壇,令到感受到大家對乒乓球那種熱誠,把我o既拍檔帶回出來。

?呢一刻有?後悔咁遲先遇到呢個論壇,若果早一兩個星期咪幾好呢,事關剛去完日本,途經一?商店見到有乒乓球拍/膠/衫,既然都無諗住打番波,所以都無諗住睇,更何況諗住買呢,唯有等下次啦,下次一定會買。:D

拿了塊球拍出來,膠皮都是滑??的,見到真係可憐,還發了毛,God!:funk:  快?同佢沖番個涼先..

我放下 15年

http://hkttf.com/forumdisplay.php?fid=47
go there to see see
Facebook : http://facebook.com/hkttf

我應該放下有18年呀! :P

引用:
原帖由 tko 於 2-11-2007 13:41 發表

我放下 15年
引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2-11-2007 14:15 發表
我應該放下有18年呀! :P
重拾球拍那一刻很難下決呢.....

我都冇打 20 零 30 年...

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-2 15:21 發表

重拾球拍那一刻很難下決呢.....
其實...依家又唔係叫你上去.. 額菲爾仕峰...洗乜想咁多...球拍都唔洗理, 買過塊 3 星紅雙喜 去深圳 學/掊打 順便按腳推拿吃飯 咪係好開始囉 ! :victory:

回復 4# 的帖子

我都冇打二十幾年,仍然用番三十五年前的球拍,冇セ所謂,打得開心就可以了, 哈哈

下星期三見,

引用:
原帖由 ken2 於 2-11-2007 18:33 發表

其實...依家又唔係叫你上去.. 額菲爾仕峰...洗乜想咁多...球拍都唔洗理, 買過塊 3 星紅雙喜 去深圳 學/掊打 順便按腳推拿吃飯 咪係好開始囉 ! :victory:
行程唔錯喎 :lol

引用:
原帖由 old-cake 於 3-11-2007 01:48 發表
我都冇打二十幾年,仍然用番三十五年前的球拍,冇セ所謂,打得開心就可以了, 哈哈

下星期三見,
贊成 :victory:

荃灣排名賽請多多指教 :handshake :handshake 師兄 (睇左你個簡介原來你係我師兄)

重拾球拍後之第一戰 :
11月6日 (星期二)8-11 pm 灣仔伊館-兩漲檯
大家到時唔好嫌我屎:L

宜家心情都好興奮:hug:

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-4 21:20 發表
重拾球拍後之第一戰 :

興奮還興奮..........到時千祈唔好打打下波鬆手飛板呀;P

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-4 21:20 發表
重拾球拍後之第一戰 :

小心小心,我第一次打返的時候,痛足一星期,所以要慢慢來!!!

引用:
原帖由 輝Sir 於 4-11-2007 21:30 發表

興奮還興奮..........到時千祈唔好打打下波鬆手飛板呀;P
哈哈, 若有睇 投票區
我o既秘技就是 飛板

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-5 11:31 發表

哈哈, 若有睇 投票區
我o既秘技就是 飛板
咁我地同你打咪要帶定頭規。:lol

引用:
原帖由 Topgun 於 5-11-2007 15:08 發表

咁我地同你打咪要帶定頭規。:lol
頭規都唔夠
我未必飛頭
會飛向你身體最弱小O既地方

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-6 15:04 發表

頭規都唔夠
我未必飛頭
會飛向你身體最弱小O既地方
肚臍;P

鳴謝 6/11 灣仔伊館打波o既朋友

1.沽爺仔                 俾你沖爆:funk: , 位置习轉, 下次我實會接到 (一球) :lol
2.alberluk               唯一橫版, 承讓承讓:handshake
3.輝sir                    食西食到落網底:funk: :L
4.版主殺手             多得你讓我, 等我保住荃灣版主之位:lol
5.Gary_Cheung     全靠你支膠水, 我唔駛輸咁多:D
6.bartender            今次打成平手, 下次再決高下:time:
7.alanhbest            全靠你塊粒仔set 波俾我拉, 讓我尋回拉波觸角:handshake

好彩打到第3局 4比4 時張枱夠鍾比人趕,否則我輸硬:lol

見面禮

:lol
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

95 12345
發新話題