發新話題

【極道羅殺】荃灣 / 葵青區 - 版主

引用:
原帖由 bartender 於 7-11-2007 23:04 發表
好彩打到第3局 4比4 時張枱夠鍾比人趕,否則我輸硬:lol
要打過先知:lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 7-11-2007 23:30 發表
:lol
昨晚知道原來輝SIR最弱O既地方係頭部
哈哈, 真的唔好意思 :lol

張相唔錯, 可以侵權嗎??

病了幾日都未好, 真慘...............:Q
又打唔到波, 又吹唔到水.................

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-12 18:39 發表
病了幾日都未好, 真慘...............:Q
又打唔到波, 又吹唔到水.................
無波打鬱病咗乎:lol

耐無打波, 一打波啲病痛出哂嚟.........慘:Q

不過就嚟好番, 可以繼續出"征"

終於買了新膠, F1 配 狂3, 不過塊狂3唔知係咪真係要灌好多膠水先好打, 我只茶了一層, 感覺一般, 因唔慣茶咁多層, 廢事打開咁多層膠水吓吓都要茶, 好麻煩..............

弓起樓主昨天勇奪冠軍, 1月1 號再打過 !!!  我會上山苦練......

下 次你能否穿埋件斗蓬來打 ....咁我地才有机會偷雞

引用:
原帖由 Mao 於 21-11-2007 10:28 發表
弓起樓主昨天勇奪冠軍, 1月1 號再打過 !!!  我會上山苦練......

下 次你能否穿埋件斗蓬來打 ....咁我地才有机會偷雞
昨日是HILL 幸:lol
我著埋見斗篷, 會吹谷為黑級的:lol
因為會姐住視線, 乜都睇唔到, 黑哂

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 21-11-2007 11:39 發表
唔係點偷你雞
咁咪又要著斗篷, 又要收埋定隻雞???
大會有準備嗎? 會提供嗎??:lol

thank you thank you:kiss:

temp

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-15 18:48 發表
我都中左招, 病左5日了..........連呼吸都好困難
極生, 祝早日痊癒!:)

引用:
原帖由 feideepking 於 27-11-2007 22:24 發表

極生, 祝早日痊癒!:)
THANK YOU
已經好番哂

引用:
原帖由 44_66 於 28-11-2007 11:43 發表

我氣管吻咁 .... 仲久吾久咳下 呀 :'(
氣管有問題最麻煩..............

引用:
原帖由 極道羅殺 於 21-11-2007 10:24 發表
終於買了新膠, F1 配 狂3, 不過塊狂3唔知係咪真係要灌好多膠水先好打, 我只茶了一層, 感覺一般, 因唔慣茶咁多層, 廢事打開咁多層膠水吓吓都要茶, 好麻煩..............
試用左一星期, F1 當然無問題, 以前打開, 不過遲啲試打jo silver 先, 好似話好好打,
但塊狂3就差啲, 用嚟打反手, 塊膠無乜力, 打啲波唔去, 得個轉字, 頭次打都好啲, 因為茶了膠水, 之後打就好不濟, 感到好差, 唔通真係要好似啲人咁茶好多膠水??????????:@

見到人哋茶膠水原來真係可以茶到塊膠彎曲哂, 好誇張, 我真係太鄉里

引用:
原帖由 hkttf 於 2-12-2007 02:19 發表

如果便就咁放棄了打波﹐是乒壇一大損失.而家唯一可以對坑 Funny Team 只有你的大海無量及毒龍鑽

我要閉關修煉

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-29 14:41 發表

試用左一星期, F1 當然無問題, 以前打開, 不過遲啲試打jo silver 先, 好似話好好打,
但塊狂3就差啲, 用嚟打反手, 塊膠無乜力, 打啲波唔去, 得個轉字, 頭次打都好啲, 因為茶了膠 ...
I have the same feeling and experience about this crappy rubber!:L  I am using it with my YEO, it only worked for the first 2 times with lots of glue. But...... I am thinking to change again!

引用:
原帖由 Cola 於 6-12-2007 11:16 發表

I have the same feeling and experience about this crappy rubber!:L  I am using it with my YEO, it only worked for the first 2 times with lots of glue. But...... I am thinking to change again!
我昨晚見46兄用得幾好, 不過唔知有冇搽膠水, 見到佢打到咁就想起好啱你打
但我用過我自己o個塊, 就唔係咁好
真係可能唔同地方買就唔同

發新話題