發新話題

【極道羅殺】荃灣 / 葵青區 - 版主

引用:
原帖由 Cola 於 6-12-2007 11:16 發表

I have the same feeling and experience about this crappy rubber!:L  I am using it with my YEO, it only worked for the first 2 times with lots of glue. But...... I am thinking to change again!
我見甲組良用得幾好
佢啲打法應該用日本膠
但佢用到好似日本膠咁
佢話唔同地方買會有唔同

今個星期係birthday week, 已連劈三晚...........................搞到我三日無上來...........

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-14 12:19 發表
今個星期係birthday week, 已連劈三晚...........................搞到我三日無上來...........
小心身體!!! 你係我地未來支柱!!!!!!!!!!!!!!!:)

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 14-12-2007 12:21 發表

小心身體!!! 你係我地未來支柱!!!!!!!!!!!!!!!:)
當然唔係
瑤瑤先至係我地支柱:lol

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-14 12:25 發表

當然唔係
瑤瑤先至係我地支柱:lol
瑤瑤係精神支柱!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveliness:

無佢就無我地...:'(

brother gary,
I cant come on 16/12, I must play druck ball if I come

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-14 12:19 發表
生日快樂 !! :loveliness:  
不過飲咁多酒對身體唔好

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-14 12:30 發表
brother gary,
I cant come on 16/12, I must play druck ball if I come
never mind la..... play next week...!!!!!!!!!!!:)

引用:
原帖由 瑤瑤 於 14-12-2007 12:33 發表

不過飲咁多酒對身體唔好

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-14 12:30 發表
無佢就無我地...:'(
我會多d 黎家啦:loveliness:

引用:
原帖由 瑤瑤 於 14-12-2007 12:33 發表

不過飲咁多酒對身體唔好
唔飲唔知身體好

引用:
原帖由 瑤瑤 於 14-12-2007 12:57 發表

我會多d 黎家啦:loveliness:  
咁我都會去多啲, 如果時間許可

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-14 13:06 發表

咁我都會去多啲, 如果時間許可
一定要到,冇得選擇!!!!!!!!!!!!!!1:@

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 14-12-2007 13:10 發表

一定要到,冇得選擇!!!!!!!!!!!!!!1:@
收到:hug:

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-14 13:15 發表

收到:hug:
乖仔喇!!!!:D

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-14 13:39 發表

下次飲完, 記得 call 我即刻打翻場波 ! 咁先有雞偷
佢會飛板家喎.......:o

發新話題