發新話題

【極道羅殺】荃灣 / 葵青區 - 版主

引用:
原帖由 Cola 於 6-12-2007 11:16 發表

I have the same feeling and experience about this crappy rubber!:L  I am using it with my YEO, it only worked for the first 2 times with lots of glue. But...... I am thinking to change again!
我昨晚見46兄用得幾好, 不過唔知有冇搽膠水, 見到佢打到咁就想起好啱你打
但我用過我自己o個塊, 就唔係咁好
真係可能唔同地方買就唔同

引用:
原帖由 Cola 於 6-12-2007 11:16 發表

I have the same feeling and experience about this crappy rubber!:L  I am using it with my YEO, it only worked for the first 2 times with lots of glue. But...... I am thinking to change again!
我見甲組良用得幾好
佢啲打法應該用日本膠
但佢用到好似日本膠咁
佢話唔同地方買會有唔同

今個星期係birthday week, 已連劈三晚...........................搞到我三日無上來...........

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 14-12-2007 12:21 發表

小心身體!!! 你係我地未來支柱!!!!!!!!!!!!!!!:)
當然唔係
瑤瑤先至係我地支柱:lol

無佢就無我地...:'(

brother gary,
I cant come on 16/12, I must play druck ball if I come

引用:
原帖由 瑤瑤 於 14-12-2007 12:33 發表

生日快樂 !! :loveliness:  
不過飲咁多酒對身體唔好

引用:
原帖由 瑤瑤 於 14-12-2007 12:33 發表

生日快樂 !! :loveliness:  
不過飲咁多酒對身體唔好
唔飲唔知身體好

引用:
原帖由 瑤瑤 於 14-12-2007 12:57 發表

我會多d 黎家啦:loveliness:  
咁我都會去多啲, 如果時間許可

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 14-12-2007 13:10 發表

一定要到,冇得選擇!!!!!!!!!!!!!!1:@
收到:hug:

22/12 聖誕盃
打完一日o既比賽, 發現自己體能真係差左好多, 人又肥, 打多兩三局波就索哂氣, 打五局三勝制, 要打哂五局, 真係o猛o猛緊, 打七局四勝制, 真係唔掂..................:L

今日打到索哂氣, 吹谷過度, 丹田位置好鬼痛.....................................:Q

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 23-12-2007 11:03 發表

今日仲要操多課喎!!!!!!!!!!!!!!!!:lol .

多多保重!!!!!!!!!
今日我會好懶, 哈哈

引用:
原帖由 hkttf 於 29-12-2007 03:57 發表
你去左邊, 好耐無 X 頭
哈.......咁都俾你發現到
成個holiday 晚晚去蒲, 所以蹤影唔見左

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 24-12-2007 01:00 發表
真心話,Gong-Kill D 波我還未見底.手法,步法及戰術也是高手格. 上次與他打同最近與他打已明顯不同
已差不多見底啦, 已回復七成功力, 相信嚟緊乒總排名賽同香港盃可以以十成功力打....現望求實力有進一步提升

新一年.新打法 (一)

人生交叉點:

兩面反貼還是一面反貼一面長膠

目標近了

今日磅下自己體重, 成個人都精神哂
原來出番嚟打波真係有效
已經減番 12 磅
距離目標還只差 38 磅咋

加油 ! 翼 !

引用:
原帖由 瑤瑤 於 4-4-2008 11:26 發表

會唔會個磅唔準
我都有諗過

不過都係磅開o個個

唔會壞掛

我仲開心左成晚架喎

引用:
原帖由 Cola 於 4-4-2008 23:52 發表

I think so!
我已經飲少左你好多架喇~~~

之前一日至少兩罐
宜家兩日都未必有一罐

引用:
原帖由 james007 於 4-4-2008 23:54 發表

一面反貼一面長膠呢, so this way I can beat you for sure...hehe....
對住你 i must use 兩面反貼~~

百靈鳥之旅

噚晚去左百靈鳥球會打波, o個度高手雲集, 面對住一班前輩們,
小弟用盡九牛二虎之力, 弱點盡露之下, 到最後都係慘屎沙場~~
謝謝各位百靈鳥球友賜教, 令小弟得益良多,
還有飯局啲餸菜好美味, 送酒一流....(我的梅菜扣肉呀~ , 不過quoter 有限, 宜家唔可以食咁多 )
記得下次痛飲三百回呀

發新話題