發新話題

【乒匯二月內部賽】

引用:
原帖由 MAMA 於 2009-1-29 01:52 發表
2月5日有冇預我個仔份??
預左...

CAN I JOIN IT? 我5/2 在順利剛剛教到八點, 0岩0岩好

引用:
原帖由 Goku 於 2009-1-29 03:14 發表
CAN I JOIN IT? 我5/2 在順利剛剛教到八點, 0岩0岩好
已send pm給你

can i ask, why yr mtach hv two days ga?

It is better for other to join it if it ends in one day.
haha

引用:
原帖由 johnnywai 於 2009-1-30 06:16 發表
can i ask, why yr mtach hv two days ga?

It is better for other to join it if it ends in one day.
haha
一天是打不完的...
況且參加的大部分是經常出席的成員,基本上打幾多天對他們也沒有大影響的..

2月5日, 請預我個仔份!  Thanks

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-1-30 11:11 發表
2月5日, 請預我個仔份!  Thanks
已經預左了.....
2月5日係8pm開始呢

很久之前
在一記招上
毛xx叫某記者
dont ask stupid question
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 andrewlau818 於 2009-1-31 22:54 發表
請問我可唔可以打架?
如果打既,報名係同太子講丫?
sorry 呀....已經full晒了

引用:
原帖由 andrewlau818 於 2009-1-31 22:54 發表
請問我可唔可以打架?
如果打既,報名係同太子講丫?
呀...sorry...記錯左呢..你之前來過,我留左一個位俾你了...
如果有咩唔明,pm我傾呀..^^

分組抽籤結果已post在#2.....

引用:
原帖由 cheung27991470 於 2009-2-1 17:56 發表
好似冇我bo
你叫咩名?

引用:
原帖由 cheung27991470 於 2009-2-1 18:06 發表
張澤凱liness" />
oh....之前唔見你有留位tim.....
咁但係得番一個位,你介唔介意入個組打?

引用:
原帖由 cheung27991470 於 2009-2-1 18:10 發表
唔介意既
好...咁你記住2月5日係8點..2月12日係7點

好多唔色
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2009-2-1 18:18 發表
好多唔色
有d你見過既...不過你唔知佢叫咩名啫

歡迎yolanda_128 聽晚一齊過來玩,我係隔離book多左張枱....大家有時間可以一齊切磋下呀...舒緩下緊張既氣氛...

野田妹又多個伴了...^^

i will have new long pims ha ha ha ha ha ha ha ha ha
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2009-2-5 01:08 發表
i will have new long pims ha ha ha ha ha ha ha ha ha
好彩我今次唔駛對你...否則下場淒慘...

鑊鑊比賽都同呀寶哥一組...死梗~~

發新話題