發新話題

【廠長】乒工廠 - 版主

引用:
原帖由 benzor 於 2007-12-20 13:11 發表

Dont worry man....ur sweetie will take good care of u :P
yeah...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-20 13:05 發表

貴方は愛してる!!!!!!!!!!:$
仲講喎:@

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-20 14:22 發表

仲講喎:@  
すみません!!!!!!!!!:'(

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-20 14:36 發表
i moved your message to your blogger
なぜ ?

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-20 14:42 發表

なぜ ?
様子は衰えます;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-22 00:53 發表

様子は衰えます;P
ほどんに???

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-22 01:02 發表

ほどんに???
幾時轉咗日文版???

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2007-12-22 01:09 發表
幾時轉咗日文版???
哈哈!!!! 大家都崇日嘛!!!! :lol

今日打波打到比人x...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:'(

引用:
原帖由 Mao 於 2007-12-23 22:23 發表
thanks...!!!!!!!! merry x'man...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-23 22:01 發表
今日打波打到比人x...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:'(
who~~
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-23 22:41 發表

who~~
不便透露.....!!! 佢x我打0左球世界波!!!!!!!!!:lol

咩世界波咁勁:o

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-25 18:09 發表
咩世界波咁勁:o
我走一張半到台去救佢救波!!!!!!!!:lol

今晚破了戎:Q !!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-26 02:26 發表
冇事ma.........??
開始有d發作~!!!:Q

我的推擋回來了,但正手仲好差.....................快d番黎啦!!!!!!!!!!!!:Q

今晚開始練到有d乏力,大件事!!!!!:Q :Q :Q

呢排D比賽太多了,有D似做職業球員!!!:L

正手的威力加強了一點,要繼續努力...........:loveliness:

很開心見到乒工廠的戰友們都很認真練習,太好了:lol

昨晚打完月賽周身散0西!!!!

大戰老虎機一戰,是繼上次黃師父之後另一發揮最好的比賽,來回板數多不在話下,互相對攻,正手持繼拉,反手對推,簡直係冇放鬆的機會,佢赢一局我追一局,最終2:3落敗,但我一d都冇覺得失落,反而感到好盡興,咁先係我所追求的乒乓球,好享liness" /> ,眾隊友亦好支持我,但好似大聲了一點,希望冇影響到對手啦

老虎機呢個對手對我0黎講係好有淵源,記得約十年前同同事去渣華道打波,當時係初復出打波冇耐,果日同事未到,而老虎機當時在場,記得仲有麥X敏,
他主動和掃波,當時我係第一次見人打日直,感覺好怪,之後他提和我計分玩玩,結果當然被炒,之後亦和麥X敏打了一round,但反而贏了,之後我被老虎機的機動性打法吸引,仲改打日直,估唔昨晚竟可以再和他一戰,真係非常高興liness" />

發新話題