93 12345
發新話題

【深圳練波團】: 2月14日 深圳實利和

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-15 03:36 發表

今日尊登臨急臨忙請半日假, 兼山長水又遠去打波, 我緊係頂到佢爆為止, 唔好以為我好嘆, 我都標晒汗架 !!!
LOKLOK 經此一役相信已變得 "邪到出汁",下次同你打 要帶定張tempo 索咁d汁先

引用:
原帖由 bartender 於 2009-2-15 12:59 發表
好想跟你地去玩, 可惜 星期六/日唔係要返工就比人book左,
唔係比夏惠姨book左ma.

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-2-15 08:20 發表

咁一於預埋我la................
welcome ar. OC.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-15 23:19 發表

welcome ar. OC.
禮拜六我又黎
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-15 23:22 發表

禮拜六我又黎
Really?
多D黎, 密D手

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-15 23:26 發表

Really?
多D黎, 密D手
係, 睇左一個禮拜跌打, 隻手好返七成了, 過幾日應該可以好返九成, 禮拜六可以操得
今次會幾多人去呀? 上次同我打個 $60 教練好似係王學峰
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-15 23:47 發表

係, 睇左一個禮拜跌打, 隻手好返七成了, 過幾日應該可以好返九成, 禮拜六可以操得
今次會幾多人去呀? 上次同我打個 $60 教練好似係王學峰
今次去實利和

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-16 00:05 發表

今次去實利和
我都係講緊實利和, 果次友傳果個係陳波

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-16 00:09 發表

我都係講緊實利和, 果次友傳果個係陳波
60人仔可能唔再用la

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-16 00:11 發表

60人仔可能唔再用la
其實都無叫佢教, 都係比波我打, 練返熟 D 手感

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-16 00:18 發表

其實都無叫佢教, 都係比波我打, 練返熟 D 手感
咁oldcake都幫到你la

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-16 00:20 發表

咁oldcake都幫到你la
出黎打都係打球局嘛 ~~ 我仲有好多窿要補, 仲有排先可以操起 D 波

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-15 01:43 發表

客氣客氣, 有機會大家切磋切磋. 你地個比賽好正喎. 今個星期六又叫myron仔玩下先
那個比賽一個月一次,你們要等下個月了。

93 12345
發新話題