發新話題

【深圳練波團】: 2月14日 深圳實利和

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 Nelson 於 2009-2-10 14:00 發表

Oh... it is you.. no wonder he is full on Saturday. I intend to go on this Sat.
Nelson 依期練緊乜呀?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 bing 於 2009-2-10 14:09 發表
我想去, 但腰痛, 要過二天看情况再决定
我都係, 要看手的情況再決定
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-2-10 16:35 發表

I didn't go to China since last time we met in 友传 but I focus on my backhand looping.
練成教下小弟 ~~ 咁你今個禮拜六去唔去呀?

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-11 10:33 發表
咁我都prefer早啲上去,或者自己幾個在實利和玩一陣先都得。我應該會在上次個場食晏,攞返兩個鐘泊車優惠呀。
你地上次好似係食自助餐喎, 係邊間食呀?

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-2-11 19:45 發表

問題少年......
你甘多問題.....系咪想黎je???吾使怕醜bor..
我係想黎架, 不過隻手唔爭氣, 再打會 .... 手"BYTE"

引用:
原帖由 wocuonimade 於 2009-2-11 20:57 發表
7點要到青E...
5sai da la....
ni day 4 dim da wor
佢地 3:00 到架喇, 你可以打 3-5, 仲有兩個鐘夠返青衣

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-15 23:19 發表

welcome ar. OC.
禮拜六我又黎

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-15 23:26 發表

Really?
多D黎, 密D手
係, 睇左一個禮拜跌打, 隻手好返七成了, 過幾日應該可以好返九成, 禮拜六可以操得
今次會幾多人去呀? 上次同我打個 $60 教練好似係王學峰

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-16 00:05 發表

今次去實利和
我都係講緊實利和, 果次友傳果個係陳波

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-16 00:11 發表

60人仔可能唔再用la
其實都無叫佢教, 都係比波我打, 練返熟 D 手感

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-16 00:20 發表

咁oldcake都幫到你la
出黎打都係打球局嘛 ~~ 我仲有好多窿要補, 仲有排先可以操起 D 波

發新話題