發新話題

【深圳練波團】: 2月21日 深圳實利和 ( 已上傳照片)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 sleeper 於 2009-2-22 20:28 發表
我都好想去呀
小肥羊好好味, 食到好飽都所費無幾, 全個 TRIP 好平

我既駛費:

旺角來回皇崗大巴 - HK $50
皇崗到球館的士 - RMB $19 / 2 位 = 每位 RMB $8
4-6PM 打波連教練費 (數個教練 SHARE 練) - 每人 $100
小肥羊食飯 - 每人 $90
夜晚再打友誼賽 - 免費, 枱錢友隊比
回程的士返皇崗 - RMB $20 / 3 位 (我仲差 old-cake $7 人仔的士錢)

全程駛費: HK $50 + RMB $205 ~ 大約 HK $280 ----------- 抵
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

最大問題係香港小肥羊有錢都唔知食唔食到呢啲嘢

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-22 21:04 發表
最大問題係香港小肥羊有錢都唔知食唔食到呢啲嘢
真係唔知喎, 香港小肥羊有無烤羊排, 同烤羊比?
其他既都應該有既
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

有無午餐肉

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-22 21:09 發表
有無午餐肉
我唔 CARE 有無   ~~ 我估都應該有, 無既靜雞雞落百佳買罐
茶餐廳有就得喇, 咁就仲有餐蛋治同餐蛋面 (我最...最...最主要食午餐肉既食法)

唉~ 有探子回報, 係小肥羊食, 90蚊, 食到好飽~
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

唔只好飽,係飽到難以形容。大杯酒、大塊肉,對酒當歌,人生幾何……

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-22 22:29 發表
唔只好飽,係飽到難以形容。大杯酒、大塊肉,對酒當歌,人生幾何……
下次可以叫返少返 D D 野

引用:
原帖由 sleeper 於 2009-2-22 22:10 發表
幾時有下次?
3 月 7 日上唔上呀? 問下 Terence 攪唔攪團先

今日先係深圳返黎, 岩岩攪好左的靚仔相, 遲的post出黎, 不過今次真係好熱鬧, 大家圍爐共飲, 大杯酒大塊肉, 學曹操話齋 : "對酒當歌, 人生幾何!!".
最美中不足者, 係食唔到佢隻烤肥羊; , 原來要一日前預訂架 , sorry, 各位bros, 日本嬸嬸同埋可愛既hohon's 仔仔.
埋單共1068人仔, 又燒烤, 又火煱 ( 雪花肥牛--澳洲, 雪花肥羊, 鱔, 大量蔬菜, 栗米, 羊肚, 炸腐皮, 寬河粉....死勒, 數唔哂添, 好似仲有....郭老大既至愛.... 痲辣午餐肉是也.
真係好飽, 所以煱裡便仲有好多料架.

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-22 22:27 發表
唉~ 有探子回報, 係小肥羊食, 90蚊, 食到好飽~
小邪童, 你又唔黎 , 叫左你收工黎食架la..

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

至正既燒羊脾  , 同埋至可愛既小朋友

總之要多謝Terence安排,仲有深圳嗰班球友,打得非常盡興

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-22 23:35 發表
總之要多謝Terence安排,仲有深圳嗰班球友,打得非常盡興
佢地相當友善, 仲冇收我地錢, 希望大家個晚盡興啦!

深圳福田乒友會合照. 最左面紅衫為聰09, 曾有戰勝國家二隊蔣雪光驕人成績, 是晚我方隊員紛紛慘敗其板下, 技差一籌, 拜服拜服

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-22 23:59 發表
深圳福田乒友會合照. 最左面紅衫為聰09, 曾有戰勝國家二隊蔣雪光驕人成績, 是晚我方隊員紛紛慘敗其板下, 技差一籌, 拜服拜服
....哇...一定好好玩..嗚嗚  我好想去  第一次去大陸就搞成咁..真的激氣..

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-2-23 00:10 發表
....哇...一定好好玩..嗚嗚  我好想去  第一次去大陸就搞成咁..真的激氣..
你無事呀? 有無睇醫生呀?

發新話題