發新話題

【深圳練波團】: 2月21日 深圳實利和 ( 已上傳照片)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-17 14:32 發表

係咪呢,我都話講親當年好易搞到人喊。
真係喎! 咁個晚唔好想當年la. 唔係個個飲到啤啤夫, 真係要打醉乒乓la.

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-17 14:34 發表

我唔去荃灣等喇, 觀塘去荃灣都好遠下, 我估我會坐火車去羅湖轉地鐡過去, 或者係觀塘坐大巴到皇崗再打的, 我去過幾次, 識路去.
OK, 咁你會唔會同vr1717去?

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-17 14:35 發表

OK, 咁你會唔會同vr1717去?
應該都會, 佢都係住觀塘區, 見佢上 MSN 再問佢
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-17 14:31 發表

mrke你唔好講咁多嘢,就講一句嚟定唔嚟就得啦。
我一定嚟追殺你

引用:
原帖由 mrke 於 2009-2-17 16:31 發表

我一定嚟追殺你
咁都似返句人話

引用:
原帖由 bing 於 2009-2-17 12:07 發表
知唔知上水泊車那處平? 粉嶺火車站旁空地都要$40-50 全日.
翠麗花園$3 one hours 日泊$25 晚泊$20

引用:
原帖由 mrke 於 17/2/2009 16:37 發表
Thank you. 我都係多口問下。我系粉嶺返工,車泊公司都可以。晚上可於粉嶺火車站落車回公司取車。
Terence, 是否2pm還可以在上水火車站等?

bing師兄你若果開車就唔可以陪我豪飲呀

引用:
原帖由 kwokwy 於 17/2/2009 19:12 發表
bing師兄你若果開車就唔可以陪我豪飲呀
Drink Coca Cola la is o.k. Actually I don't drink at all.

引用:
原帖由 bing 於 2009-2-17 17:26 發表

Thank you. 我都係多口問下。我系粉嶺返工,車泊公司都可以。晚上可於粉嶺火車站落車回公司取車。
Terence, 是否2pm還可以在上水火車站等?
Bing 兄, 星期五再約實.

引用:
原帖由 bing 於 2009-2-17 19:49 發表

Drink Coca Cola la is o.k. Actually I don't drink at all.
我同你隊coke la

引用:
原帖由 mrke 於 2009-2-17 16:37 發表
嘩! 有冇咁平呀  係咪離火車站好遠架

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-17 23:24 發表

我同你隊coke la
飲得汽水多, 會令骨質流失
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-17 23:28 發表

飲得汽水多, 會令骨質流失
應該好過飲三鹿奶掛

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-17 23:31 發表

應該好過飲三鹿奶掛
咁要睇下腎功能強 D 定係骨硬 D, 我都飲左好多蒙牛同伊利 (有兩年日日飲) ~~ 遲 D 都想去照照個腎

引用:
原帖由 sleeper 於 2009-2-18 00:25 發表
唉, 每次都同我上大陸時間唔夾既, 我都好想JOIN呀

我中午12:30會同版友去友傳練波............
無法拉, 星期六上午很多乒友要返工, 所以多數約四時開始. 你係友傳打完, 可以黎實利和join我地呀, 晚飯後有友誼賽, 深港交流.

我星期六放假呀,我可唔可以參加...好吸引~~~~~~~~~~~~~~~~~?

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-2-18 00:43 發表
我星期六放假呀,我可唔可以參加...好吸引~~~~~~~~~~~~~~~~~?
Oscar兄, 緊係歡迎la.
最好留電話俾我

引用:
原帖由 sleeper 於 2009-2-18 00:42 發表

我試下啦, 因為之後約左朋友, 所以未必來倒, 不過, 可能帶個朋友來JOIN你地, 你地都見過架喇, 有時間都想同日本叔叔打番場
如果你朋友又黎, 請pm電話俾我, 一來要揾教練, 二來要訂檯食肥羊

引用:
原帖由 sleeper 於 2009-2-18 01:21 發表
12. sleeper's friend
Haha. 凝聚= Oscar 識架, 偉裕會員

發新話題