發新話題

【深圳練波團】: 2月21日 深圳實利和 ( 已上傳照片)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-18 01:23 發表

Haha. 凝聚= Oscar 識架, 偉裕會員
係阿...咦但係我冇去過偉裕打wo?

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-2-18 01:41 發表
係阿...咦但係我冇去過偉裕打wo?
認錯人 , 到時咪識囉. 你會自己去定join埋一齊去

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-18 01:46 發表

認錯人 , 到時咪識囉. 你會自己去定join埋一齊去
但我確實係叫oscar 我後到  要去友泉

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-2-18 01:49 發表
OK. 友傳見

引用:
你幾點過友傳呀? 仲過唔過黎實利和呀? 上次哥街無同你計分打, 睇下星期六可唔可以打返場
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 manliu 於 2009-2-18 10:12 發表

你地食到几點?我地會打到好夜十點几,如果唔系就下次再約過啦!
我地會由6-8pm食飯, 之後返實利和, 我send左pm俾patrick, 等佢回覆.
我地成班人好易認, 問鄧林就知我係邊個, 到時見

引用:
原帖由 hohon622 於 2009-2-18 14:30 發表

預我2 個 人  有興趣 so fun  你地會唔會有部份人在香港或九龍等? 請通知一聲
我唔係襟識去吖.實利和
Hi, pls send your info and contact to my PM first, I will contact you later.

引用:
奧斯卡你又黎? 好呀 !
過黎同我地打 ~ 同打邊邊啦 !
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 manliu 於 2009-2-18 16:17 發表

我唔識你地,所以唔知邊個系鄧林
鄧林係實利和教練, 長駐候教

十幾個團員了, 駛唔駛再 BOOK 定多兩個教練呢?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

Updated.
已有6個教練了. 請看第一頁.

遲下會唔會可以包場

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-18 18:41 發表
遲下會唔會可以包場
好似已經可以包半場了

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-18 18:41 發表
遲下會唔會可以包場
真係處理唔到架, 而家巳經好累la.
好彩今次都係熟人, 唔會甩底, 如果唔係約哂教練, 訂哂檯.... 真係幾大穫架   
所以若有任何安排不周, 大家要多多見諒
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +100 開球局獎勵 2009-2-18 19:16

大家可互約在九龍或上水集合, 或自行到實利和球館. 球局4pm開始, 遲到者照分擔費用

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-18 18:48 發表

好彩今次都係熟人, 唔會甩底, 如果唔係約哂教練, 訂哂檯.... 真係幾大穫架   
謝謝 Terence 勞心勞力為我們打點安排整個行程

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-18 11:51 發表

你幾點過友傳呀? 仲過唔過黎實利和呀? 上次哥街無同你計分打, 睇下星期六可唔可以打返場
我會黎join你地呀
不過我第一次返大陸咋今次係..真係咩都唔識麻煩你帶一帶我..哥街個次你好似手傷..好返未阿?你ok既話我除時都得

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-2-18 19:01 發表
我會黎join你地呀
不過我第一次返大陸咋今次係..真係咩都唔識麻煩你帶一帶我..哥街個次你好似手傷..好返未阿?你ok既話我除時都得 liness" />
第一次返大陸??
咁你要 CHECK 下回鄉卡過期未先, 仲有小心財物 (銀包要收係衫既內袋, 或者收係大袋深處再攬實) , 好多小偷, 又要小心比人換/找假錢 (比一佰蚊紙記得做 D 記號, 同記下號碼, 尤其坐的士), 有 SLEEPER 帶你都好 D, 你去實利和自己一個人黎, 定係佢帶你過黎呀?

隻手好過哥街果日, 不過都係仲未好晒, 仲有三日, 希望好 D 喇, 不過唔理喇, 點都照打可也

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-18 18:48 發表

我都話要搵偉裕啲從事旅遊業嘅人幫手
而家吹水區變咗吹雞區

發新話題