發新話題

【深圳練波團】: 2月21日 深圳實利和 ( 已上傳照片)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 凝聚 於 2009-2-18 19:01 發表
我會黎join你地呀
不過我第一次返大陸咋今次係..真係咩都唔識麻煩你帶一帶我..哥街個次你好似手傷..好返未阿?你ok既話我除時都得 liness" />
咁你最好約埋其他人一齊過去。你大概由邊度出發?荃灣?上水?

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-18 19:15 發表

第一次返大陸??
咁你要 CHECK 下回鄉卡過期未先, 仲有小心財物 (銀包要收係衫既內袋, 或者收係大袋深處再攬實) , 好多小偷, 又要小心比人換/找假錢 (比一佰蚊紙記得做 D 記號, 同記下號碼, 尤其坐的士), 有 SLE ...
哇好似好危險咁..  有d驚..
今次仲要係我第一次離開香港...綁下都未返過..回綁証果道放心..我今個月17號拿新証...唔講唔知原來有咁多野要小心

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-18 19:19 發表

咁你最好約埋其他人一齊過去。你大概由邊度出發?荃灣?上水?
其實本黎 係同一日同sleep佢返大陸打波..12點至1點  去友泉..約埋教練了..不過剛剛好又見到你地果個局n吸引..所以一定join..不過驚sleep好似唔得閒..下午..唔知帶唔帶到我去你地果道...我今晚問清楚佢先....希望大家照顧小弟

睇番d人腳,可能會學員勁過教練 bor

返大陸打波都十幾人, 真係誇張~
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 bartender 於 2009-2-18 19:57 發表
絕對有可能勁過D教練

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-18 19:59 發表

絕對有可能勁過D教練
無咗阿諾啲教練都鬆一口氣啦,我諗佢哋會打得好好多

與其係咁,不如改搵d $30 的倍練員, 反正呢批高手都冇乜野要學

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-18 20:01 發表

無咗阿諾啲教練都鬆一口氣啦,我諗佢哋會打得好好多liness" />
佢地唔會鬆得好耐, 好快我又會從出江湖~ 到果一日, 佢地又會再冇好日子過 !!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-18 20:06 發表

佢地唔會鬆得好耐, 好快我又會從出江湖~ 到果一日, 佢地又會再冇好日子過 !!
最討厭喎d用 直板長膠的球手

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-18 20:06 發表

教練終結者,coach terminator

I will be back.....

引用:
原帖由 bartender 於 2009-2-18 20:08 發表

聽聞你都係喎
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 bartender 於 2009-2-18 20:08 發表

先進決賽就係輸俾個直板長膠手,我發誓,以後唔俾人用長膠指住我個頭

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-2-18 19:38 發表
哇好似好危險咁..  有d驚..
今次仲要係我第一次離開香港...綁下都未返過..回綁証果道放心..我今個月17號拿新証...唔講唔知原來有咁多野要小心
你可以同我一齊去,msn我la,會係荃湾出發

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-2-18 19:01 發表
我會黎join你地呀
不過我第一次返大陸咋今次係..真係咩都唔識麻煩你帶一帶我..哥街個次你好似手傷..好返未阿?你ok既話我除時都得 liness" />
你放心同sleeper去友傳la. 我會係友傳join你地, 一齊搭地鐵過去.

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-18 20:12 發表

先進決賽就係輸俾個直板長膠手,我發誓,以後唔俾人用長膠指住我個頭
趙生叫你過黎西環打番場波喎 琴日myron仔對佢都係輸2,3分咋! 一於黎復仇la.

引用:
原帖由 bartender 於 2009-2-18 19:57 發表
老巴, 少咗你係爭的架喇. 基本上70人仔已經唔夠kwok, oldcake, uncle japan...打架喇. 所以今次以80人仔為主.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-18 23:52 發表

趙生叫你過黎西環打番場波喎 琴日myron仔對佢都係輸2,3分咋! 一於黎復仇la.
好,下星期睇下有邊日夾到時間。今次試下唔用硬橋硬碼強攻,睇下會唔會近啲

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-18 23:58 發表

好,下星期睇下有邊日夾到時間。今次試下唔用硬橋硬碼強攻,睇下會唔會近啲
逢星期二7-11pm, 有興趣call我, 個度仲有伍生(夾早)都好好波架.

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-18 19:15 發表

第一次返大陸??
咁你要 CHECK 下回鄉卡過期未先, 仲有小心財物 (銀包要收係衫既內袋, 或者收係大袋深處再攬實) , 好多小偷, 又要小心比人換/找假錢 (比一佰蚊紙記得做 D 記號, 同記下號碼, 尤其坐的士), 有 SLE ...
又唔係咁誇張既  不過出鬥在外, 始終小心一點比較好, 銀包收密D, 先攞定2,3佰袋住, 冇乜必要都唔好攞银包出黎. 切記切記

發新話題