發新話題

【深圳練波團】: 2月21日 深圳實利和 ( 已上傳照片)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-19 09:50 發表
[quote]原帖由 Terence 於 2009-2-19 00:20 發表

衰人 , 唔好引我啦, 人地要返禮拜六架ma
你知我一向都好鍾意參加D老餅球局, 今次又有OLD CAKE, UNCLE BING ...
大佬, 真係私人醒你架   冇點你,   你放工黎la, 等埋你食飯, 飯後一個人學番二個鐘, OK

私人醒多句 : 盧傳淞師兄弟.

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-19 23:36 發表

你又話佢會改邪歸正, 打返兩面反貼 ?
打緊la. 倒板兩面用反貼

TERENCE 兄~ 我唔打友賽LU~
到時可能同教練打~ 打到你友賽完 之後一齊回港
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 vr1717 於 2009-2-19 23:51 發表
TERENCE 兄~ 我唔打友賽LU~
到時可能同教練打~ 打到你友賽完 之後一齊回港
OK. 到時再約教練la.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-19 23:40 發表

打緊la. 倒板兩面用反貼
乜叫倒板呀?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-19 23:54 發表

乜叫倒板呀?
星期六示範你

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-19 23:55 發表

星期六示範你
好, 等住 Myron 賜教
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-19 23:36 發表

要先同myron仔打番場先, 贏左咪可以同佢打囉
邊個黎架?

一個反面長嵺的年青人

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2009-2-20 10:44 發表
一個反面長嵺的年青人
一個反面長膠的小朋友 , 十三歲咋, 小風兄.

小弟有眼不識

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2009-2-20 10:44 發表
一個反面長嵺的年青人
年青人最多用長膠的可算是女生...咩原因就真係唔知

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-20 11:39 發表

一個反面長膠的小朋友 , 十三歲咋, 小風兄.
嗯...有前途~~

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-2-20 19:24 發表
嗯...有前途~~
係五呎九吋高既小朋友

Updated.
福田乒友會實力強橫, 大家要加油

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-20 22:02 發表
Updated.
福田乒友會實力強橫, 大家要加油
有郭大俠頂住, 一夫當關, 萬夫莫敵
又有 oldcake 壓陣, 斷估佢地都要敬老

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-20 22:11 發表

有郭大俠頂住, 一夫當關, 萬夫莫敵
又有 oldcake 壓陣, 斷估佢地都要敬老
仲有bing哥仔, 三個加埋百幾歲, 真係份量+足架. 再食埋隻肥羊, 加埋的啤啤, 一於衝散佢

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-20 22:16 發表

仲有bing哥仔, 三個加埋百幾歲, 真係份量+足架. 再食埋隻肥羊, 加埋的啤啤, 一於衝散佢
佢地有無 D 省/市隊, 體校既?

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-2-20 23:54 發表
和X電訊搞到東涌綱絡一部份中斷幾日,剛剛至恢復服務
唔怪之得見唔到日本叔叔上黎
係咪自己去? 定同我先上友傳呢?

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-2-21 00:10 發表
我都好想同佢再打
幾時打過? 有興趣星期二7-11pm西環見

發新話題