發新話題

【深圳練波團】: 2月21日 深圳實利和 ( 已上傳照片)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 鷹眼 於 2009-2-16 12:06 發表
Dear Terence Sir
其實小弟仍未肯定this coming Saturday 需否值班呢!!
希望你們玩Happy dliness" />
Hope you can join us la.
P.S. 小肥羊 is so good. we may order a whole barbecue 小肥羊 if more ppls join,
So, your participate is much valuable for US.
( Sorry, my chinese handwriting instruction is malfunction, have to use English typing instead!)

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-16 12:00 發表

Nok nok should be blacklist from all SZ's clubs. Since no coaches would like to serve him, may be ONLY MM
下, 去一次就比人BLACKLIST , 哈哈
MM都可以試下, 但係我怕D MM, 沖我唔爆.....
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-2-16 11:57 發表

Wa, you will need tow coach to serve you la. HaHa
YEAH, 呢個就係我上去既目的~~

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-16 12:25 發表

下, 去一次就比人BLACKLIST , 哈哈
MM都可以試下, 但係我怕D MM, 沖我唔爆.....
MM not沖 u, 好溫柔 gei

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-16 12:29 發表

MM not沖 u, 好溫柔 gei
係咪坐係我隔壁, 同我傾下計, 摸下手仔, 摸下乒乓波仔.

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-16 12:41 發表

你心邪啦 。。。吾沖你。可以高吊弧圈嘛.一樣食到你飛起

我又JOIN 得唔得呀?
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-16 08:50 發表
恭喜kwokwy勇奪2009年先進某組亞軍. 決賽遇到長膠高手兼夾組, 雖敗猶榮.
恭喜kwok大俠。

我對你有如的景仰有如滔滔江水綿延不絕又有如黃河氾濫一發不可收拾。幾時有機會再指點小弟你的綿綿不斷,拉到你高吊弧圈。。

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-16 08:50 發表
恭喜kwokwy勇奪2009年先進某組亞軍. 決賽遇到長膠高手兼夾組, 雖敗猶榮.
係己組啦。其實輸波都唔關對手係甲組事,主要係我點都唔服氣我吊唔死啲長膠手(貓貓如是、JackHo如是),所以雖然後面肥佬高猛打手勢叫我改變戰術,但我係都唔肯改,結果就係斷氣而死。

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-2-16 13:12 發表
恭喜kwok大俠。
我對你有如的景仰有如滔滔江水綿延不絕又有如黃河氾濫一發不可收拾。幾時有機會再指點小弟你的綿綿不斷,拉到你斷氣的高吊弧圈。。
既然你咁捧場,咁我就唯有保持風格,繼續高吊
不過我仲考慮緊今個星期六去唔去實利和,小肥羊好吸引……

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-16 13:23 發表

係己組啦。其實輸波都唔關對手係甲組事,主要係我點都唔服氣我吊唔死啲長膠手(貓貓如是、JackHo如是),所以雖然後面肥佬高猛打手勢叫我改變戰術,但我係都唔肯改,結果就係斷氣而死。
You can go his place to revenge wor. send me pm if you would like to go. they have gathering every Tuesday and Thursday in Western District in HK side at 7-10pm. I will go there this Tuesday.

引用:
原帖由 vr1717 於 2009-2-16 13:11 發表
我又JOIN 得唔得呀?
Welcome la.
Pls send your contact to my pm first.

咁多人,我睇Terence要註冊開間旅行社先得。昨日講開知道偉俗嗰邊好似好多人做旅遊業,搵佢哋啲人幫手帶隊啦。

[quote]原帖由 kwokwy 於 2009-2-16 13:23 發表

係己組啦。其實輸波都唔關對手係甲組事,主要係我點都唔服氣我吊唔死

UNCLE郭,
貓哥同JACK哥, 一來佢地有一定既長膠技術, 二來佢地塊TSP BAMBOO長膠, 有強烈既防弧效果,
所以, 較難沖得死.....

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-2-16 13:02 發表

你心邪啦 。。。吾沖你。可以高吊弧圈嘛.一樣食到你飛起
COME ON, BABY, 唔沖爆我, 唔開心.....

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-16 13:55 發表
咁多人,我睇Terence要註冊開間旅行社先得。昨日講開知道偉俗嗰邊好似好多人做旅遊業,搵佢哋啲人幫手帶隊啦。
真係  咁耍傾下la.
下次整個2日一夜打波, 浸溫泉, 美食 加 柬部華僑城豪華團la.

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-16 12:41 發表

小邪童即係小邪童.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-16 10:34 發表

小邪童即係小邪童.
佢講d嘢都唔算咸濕, 都叫邪?!

主耍係個icon

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-2-16 14:13 發表

佢講d嘢都唔算咸濕, 都叫邪?!
模下手仔叫純情, 唔係叫咸濕
本帖最近評分記錄
  • Terence +5 join SZ ball game 2009-2-16 14:19
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

發新話題