發新話題

【深圳練波團】: 2月21日 深圳實利和 ( 已上傳照片)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
我星期六放假呀,我可唔可以參加...好吸引~~~~~~~~~~~~~~~~~?

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-18 01:23 發表

Haha. 凝聚= Oscar 識架, 偉裕會員
係阿...咦但係我冇去過偉裕打wo?

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-18 01:46 發表

認錯人 , 到時咪識囉. 你會自己去定join埋一齊去
但我確實係叫oscar 我後到  要去友泉

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-18 11:51 發表

你幾點過友傳呀? 仲過唔過黎實利和呀? 上次哥街無同你計分打, 睇下星期六可唔可以打返場
我會黎join你地呀
不過我第一次返大陸咋今次係..真係咩都唔識麻煩你帶一帶我..哥街個次你好似手傷..好返未阿?你ok既話我除時都得

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-18 19:15 發表

第一次返大陸??
咁你要 CHECK 下回鄉卡過期未先, 仲有小心財物 (銀包要收係衫既內袋, 或者收係大袋深處再攬實) , 好多小偷, 又要小心比人換/找假錢 (比一佰蚊紙記得做 D 記號, 同記下號碼, 尤其坐的士), 有 SLE ...
哇好似好危險咁..  有d驚..
今次仲要係我第一次離開香港...綁下都未返過..回綁証果道放心..我今個月17號拿新証...唔講唔知原來有咁多野要小心

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-18 19:19 發表

咁你最好約埋其他人一齊過去。你大概由邊度出發?荃灣?上水?
其實本黎 係同一日同sleep佢返大陸打波..12點至1點  去友泉..約埋教練了..不過剛剛好又見到你地果個局n吸引..所以一定join..不過驚sleep好似唔得閒..下午..唔知帶唔帶到我去你地果道...我今晚問清楚佢先....希望大家照顧小弟

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-2-18 20:58 發表

你可以同我一齊去,msn我la,會係荃湾出發
因為呢sleep好似幫我book左教練12點-2...所以要11點去同佢一齊去友泉在回合你地

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-18 23:48 發表

你放心同sleeper去友傳la. 我會係友傳join你地, 一齊搭地鐵過去.
好阿你地去友泉?  咁我放心等你地la  pm左你電話~~thx^^

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-18 20:12 發表

先進決賽就係輸俾個直板長膠手,我發誓,以後唔俾人用長膠指住我個頭
我都好討厭長膠...比人逗下逗下..咁就輸一分超不爽...怪自己廢..我希望挑個長膠既教練一決勝負。

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-19 23:36 發表

要先同myron仔打番場先, 贏左咪可以同佢打囉
邊個黎架?

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2009-2-20 10:44 發表
一個反面長嵺的年青人
年青人最多用長膠的可算是女生...咩原因就真係唔知

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-20 11:39 發表

一個反面長膠的小朋友 , 十三歲咋, 小風兄.
嗯...有前途~~

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-22 23:59 發表
深圳福田乒友會合照. 最左面紅衫為聰09, 曾有戰勝國家二隊蔣雪光驕人成績, 是晚我方隊員紛紛慘敗其板下, 技差一籌, 拜服拜服
....哇...一定好好玩..嗚嗚  我好想去  第一次去大陸就搞成咁..真的激氣..

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-23 00:14 發表

你無事呀? 有無睇醫生呀?
睇左了..訓左一日半..好返8成..友泉返屋企
果段路..辛苦到....難以形容  不過多謝大家開心Q__Q

發新話題