30 12
發新話題

【乒工廠】青少年出線

【乒工廠】青少年出線

我地出左線啦!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

恭喜!加油!

真係贏得好險, 只係以3:2贏左種籽過關咋
要多謝松本然弟全日不辭勞苦做我地教練, 又同我地練波. thank you very much

不過我唔見左$包,d $有可能遲d先比到你...sor
原來佢就係松本然....

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-3-8 23:23 發表
不過我唔見左$包,d $有可能遲d先比到你...sor
原來佢就係松本然....
咁慘 記得去報失呀. 快的出番張證, 乒總證有冇唔見呢? 有既話, 要打去乒總補領番. 3月21日下午6時打複賽.
D錢遲的先俾番我啦

乒總證無唔見,下次(tun)返d $$ 比你

Congratulation !

咩比賽呀,講清楚啲啦liness" />

全港公開青少年乒乓球錦標賽

嗯,好嘢,恭喜哂

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-8 23:31 發表
咩比賽呀,講清楚啲啦liness" />liness" />
講左la. 全港青少年團體 group D分組初賽. myron贏左4場, 加左46分
3月21日打覆賽, 你黎唔黎?

比心機!!!!!!!!!!!!繼續努力練波呀!!!

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-8 23:35 發表

講左la. 全港青少年團體 group D分組初賽. myron贏左4場, 加左46分
3月21日打覆賽, 你黎唔黎?
我唔係好清楚現在呢啲情況,係加咗乒總排名分?加46分,咁佢排名已經高過我啦
不在香港,嚟唔到呀。我遙遠發功幫佢加油啦,

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-8 23:42 發表

我唔係好清楚現在呢啲情況,係加咗乒總排名分?加46分,咁佢排名已經高過我啦
不在香港,嚟唔到呀。我遙遠發功幫佢加油啦,
yes. 乒總分. 今次目標要過3位數. 仲差20幾分

恭喜哂...Myron 仔打得好好呀~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2009-3-8 23:47 發表
恭喜哂...Myron 仔打得好好呀~~
多謝瑤瑤. 可惜妳做唔倒佢地球證

恭喜 ~~
旗開得勝
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-8 23:49 發表

多謝瑤瑤. 可惜妳做唔倒佢地球證
瑤瑤做佢地球證佢地 lose for sure....

恭喜 恭喜

引用:
原帖由 james007 於 2009-3-8 23:51 發表

瑤瑤做佢地球證佢地 lose for sure....
咁大件事
瑤瑤本來做佢地last個場架....贏輸都冇所謂la. 起碼見倒瑤瑤都開心D.
p.s. 未打last個場都出左線la.

30 12
發新話題