發新話題

【大吉月賽】4月25日 (星期六) 1:00-5:00pm 體育館0pm 荔景

君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

好高興. . 搞左2次;都冇人唔到
第1次唔到果個會上報black list

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-26 16:10 發表
好高興. . 搞左2次;都冇人唔到
第1次唔到果個會上報black list
放飛機者永遠black list

已更正

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-26 19:07 發表
已更正
大吉俾心機la....搞多d就學到野架喇
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-26 19:11 發表

yes, i agree....

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-26 19:11 發表

太陽你又唔攪比賽??

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-26 19:17 發表

太陽你又唔攪比賽??
做咩無端端燒埋我度?

乒匯乒乓球會

太陽準備緊乒匯內部賽 搞左你都唔知

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-26 19:20 發表
太陽準備緊乒匯內部賽 搞左你都唔知
真的嗎??我即刻人入會...........

我都未入得
我仲排緊隊

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-26 19:27 發表
我都未入得
我仲排緊隊
haHA....

我諗到下次應該點搞

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-26 02:05 發表
超出預算太多
每次倒貼近百
以同年紀的來說, 坦白說,你計數及組織能力都係唔夠Logtin咁精
不過搞活動是不容易的, 當是一個經驗

引用:
原帖由 bond 於 2009-4-26 19:34 發表

以同年紀的來說, 坦白說,你計數及組織能力都係唔夠Logtin咁精
不過搞活動是不容易的, 當是一個娙驗
其實有心便行了,策劃者亦可善用其他各種資源,同樣可以搞得很好的

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 bond 於 2009-4-26 19:34 發表

不過搞活動是不容易的, 當是一個娙驗
印像中樂天好似大過我~_~<-印像中
我夠樂天數學精就我代佢入左果個咩數學隊喇 bond哥真係識講笑
HKTTF有幾多個係奧數拎過獎?  認識中的得樂天
但個問題唔係咁計囉我諗;
首先;你可以將我個比賽同乒總對比話我組織力唔強
然後你可以話樂天係計積分果面比我強
可以誰跟誰相比? 世上沒有完美架wo
乒總搞既比賽都可以出錯;何況自行發起?
反而;我想睇下bond哥可以點搞到有聲有色

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-26 19:51 發表

印像中樂天好似大過我~_~
每位組織者都有不同的風格,其實最重要的,是能夠滿足參加者的需要,及實現活動的目的...
因為若能滿足他們,已算是成功的一半...

乒匯乒乓球會

形色有多種, 風格各不同!!
攪得多, 經驗多, 就會愈來愈好!!

引用:
原帖由 大吉 於 2009-4-26 19:51 發表

印像中樂天好似大過我~_~
樂天好似正讀中四, 應該大你一年
咁又唔可以用乒總來比,因為乒總係一個組織,一個組織有很多分工,有佷多工人
以個人之力怎能和一間有歷史背景,有財力的公司比呢?

其實我都想搞下比賽, 但有心冇力....

引用:
原帖由 bond 於 2009-4-26 20:05 發表

樂天好似正讀中四, 應該大你一年
咁又唔可以用乒總來比,因為乒總係一個組織,一個組織有很多分工,有佷多工人
以個人之力怎能和一間有歷史背景,有財力的公司比呢?

其實我都想搞下比賽, 但有心冇力....
以個人之力怎能和一間有歷史背景,有財力的公司比呢?  <-你都識講?
真係萬二分感謝野田,太陽,martin,乒乓特區等人;幫助是次活動達致進行
我覺得if. . .你做一次比我睇
我下次會做得更好;可以嗎? Just do it.
我想看看參賽者需要一個怎樣的計數能力以及組織能力
我舉辦呢個比賽志在大家玩下;你咁樣對比同乒總計分有乜分別?

發新話題