41 123
發新話題

【網站問題】投訴有人亂改網名!

唔係我黎
我邊得閒開=.=之前話開隻野田xx到依家都未開
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

佢Email:  [email protected]
我E貓全部seek字頭-. -
hotmail同yahoo都係
仲有佢既最後發表: 2009-4-13 01:01
我好早訓左

呢排旺掛
你睇下本周排行有幾多個post關我事

今次擺明唔關我樹t3t嗚!
媽咪t3t爸爸t3t help me

i don't know what is Mr. Cold Air West North  =.=

單純過ah嬌=。=
對你好失望呀==.=野田嬌

野田姐快點查出真凶還小弟一個清白
另外;改返個#1佢 都唔關我事

依家到你影響我聲譽呀
野田嬌 下次去乒匯做低你

等你抽之前1係我抽先.1係我自己打失
接發球-失
發球.  攻唔到我就自己打失
野田~~~~姐

咪係~~
野田女仔黎架嘛!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
你好快d出黎自首

引用:
原帖由 james007 於 2009-4-14 00:32 發表
I don't mind if a girl 開個 account 叫 James007's girlfriend...
james007'fan 就有個  叫46開

我查左我個日本名喇
叫小野xx祐

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-16 00:11 發表

大吉...要玩遲d先
  知道了太陽哥哥
男友~~快點從實招來~o~
你不但扮係我 仲要玩我尊敬的野田姐姐

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-16 00:13 發表

擺明有心玩野...
邊個玩 ?
我認真架

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-16 00:15 發表

我話佢
幾驚你話我玩
太陽快點做低佢=.=
有人開左隻小吉

今日聽到一點關於它的壞消息
沒有詳細打聽;馬上跑進醫院去

用您的理解能力去理解#149&150
媽媽入左醫院

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-16 00:21 發表

沒事嘛??
不要在這裡講
不知道
明天才知道;
沒關係吧.也不是甚麼大事
我相信會沒有事

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-16 00:22 發表
點解要用呢個它咁可愛既-0-
沒關係吧.
吉原來死物
何必介懷他,她,它,牠,祂

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-16 00:23 發表

呢度做正經事..
另一d正經事去另一度做...
知你想講咩喇
怏D k.o 佢之後 close the post

41 123
發新話題