發新話題

如果 46 請吃飯, 你會否比面出席

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
叫佢押多層樓-0-請多幾圍xd

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-16 12:14 發表
叫佢押多層樓-0-請多幾圍xd
咁不如你同46哥一齊擺咪得
46哥又可以省返筆
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

吾得吾得..咁顯得46吾夠豪氣
佢自己一個擺啦

如果我要擺就搵埋你一齊擺啦..整走你d衰氣..近派咁多野都關你事xd

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-16 12:17 發表
吾得吾得..咁顯得46吾夠豪氣
佢自己一個擺啦

如果我要擺就搵埋你一齊擺啦..整走你d衰氣..近派咁多野都關你事xd
46 豪氣全球人都知
不需要表現出來
你們一起擺吧 顯得夠宏偉
我唔洗洗走d衰氣嚕   近排開始旺返

轉個頭就黑返啦..一齊擺啦 我吾介意..吾通你介意咩?xdd

哈哈..咁又系w0...佢豪到要押左層樓去擺酒xd

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-16 12:22 發表
轉個頭就黑返啦..一齊擺啦 我吾介意..吾通你介意咩?xdd

哈哈..咁又系w0...佢豪到要押左層樓去擺酒xd
  我介意;
人無百日旺 黑就黑
好醜命生成 為左yoyo哥. . .死就死

好感動xdd 多謝你啊.吉哥..既然為左我..而...
嗚嗚

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-16 12:28 發表
好感動xdd 多謝你啊.吉哥..既然為左我..而...
嗚嗚
咁你就請喇
我代表全體乒乒愛好者向yoyo哥致敬;多謝yoyo哥請食飯

有人請食飯, 一定要出席la...........
※※§§§§§§▽▼▼▼▼▼□◇◆◆

引用:
原帖由 44_66 於 2009-4-16 12:32 發表

吾係掛 ... 我好寒架 , 一d 都吾豪 ...... 我花名叫 寒遍西北
難道你同氣寒西北係兩兄弟 ?

我都代表全乒乓球論壇向你致謝..因為你跟我share一半

哈哈哈哈..寒遍西北..笑左呀xd

引用:
原帖由 44_66 於 2009-4-16 12:34 發表

哈哈哈哈 .... 我要做細佬 ..... 安信兄弟呀 .... 哈哈哈哈哈
原來我同yoyo唔岩channel

寒氣兄弟

你咩台呀?我系香港電台第一台啊

我叱吒903

咁我地個台都吾系相距好遠姐..較返好咪得

唔好喇   我想維持原狀

較返好啦..點解吾改姐

發新話題