發新話題

【狂龍乒聚】之 球技切磋局 四月三十日 (星期四)

【狂龍乒聚】之 球技切磋局 四月三十日 (星期四)

時間:7:00-10:00 pm  三小時
地點:Shum Shui Po 北河街市政體育館 五樓
費用:每人三十 元
Players (confirmed):

1.  Simonko
2.  Rmak2222
3.  lukpatrick
4.  hkchiuhk
5.  Reserved
6.  Reserved

每檯維持三至四人使用。
五局三勝十一分,兩上兩落制 ,單打或雙打皆任意組合。
有興趣者請 pm 或 e-mail address 留聯絡電話

乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

我想參加 !!
本帖最近評分記錄
  • bd_fan +5 Join ball game 2009-4-26 21:57

hi  預我2個位啦  我 (martin) 同埋 david 2個 join 呀   
2個位播
本帖最近評分記錄
  • bd_fan +5 Join ball game 2009-4-26 21:57

我想參加 .
本帖最近評分記錄
  • bd_fan +5 Join ball game 2009-4-26 21:58
沖爆超

引用:
原帖由 simonko 於 25-4-2009 19:46 發表
I join and sent message to you. Thank you.
Welcome, Simonko!!

引用:
原帖由 rmak2222 於 25-4-2009 19:51 發表
我想參加 !!
Welcome, Rmak!!

引用:
原帖由 lukpatrick2001 於 25-4-2009 21:23 發表
hi  預我2個位啦  我 (martin) 同埋 david 2個 join 呀   
2個位播
Welcome, Patrick and David!!

引用:
原帖由 hkchiuhk 於 25-4-2009 23:34 發表
我想參加 .
Welcome, hkchiuhk!! Please pm your phone no. to me, thx!

All of U are on the list, and wishes having happies returned!!!!!!!!!!

David 黎唔到 預我一個得啦

bd_fan 大哥   sorry  david 要開工黎唔到    預我一個 (lukpatrick2001 ) 得架啦

No problem la!!

暫準你休戰一週禁多啦!

引用:
原帖由 tonyng12341234 於 28-4-2009 19:38 發表
隨時侯教
好!星期四有大把 guest 候教

發新話題