發新話題
打印

【大吉月賽】四月份成績公佈

琴日臨走前同kimkim打
11-2  11-5 11-x 11-x
全輸    全冇起手機會.
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

TOP

佢留力太多~_~
佢同我打未用過正手~_~全橫打
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

TOP

太陽 我又要
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

TOP

沒有驚野田既
係我驚架姐
太陽. . .第3次大吉月賽可以接受報名
if貓兄批准的話
應該4-8   5月中or 5月尾  4-8
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

TOP

星期. . . 容後通知
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

TOP

等待貓兄批准中
我出去搵大賢打波
11點後傾
but i know你多數訓左
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

TOP

好想嘔
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

TOP

等貓兄一聲下令
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

TOP

未批
沖涼;訓攪
有豬流感上身
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

TOP

講笑針嘛
今日做完體能測試好累

哩民     荃灣區分0有得報喇
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

TOP

要報荃灣分0呀
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

TOP

太陽仲未同我打過
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

TOP

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-4-29 22:08 發表

你都唔受我玩
冇唔受你
係你掃掃下波讓個位比人架
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

TOP

發新話題