發新話題

Joel....你在那裏 ar ?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
我..? 我0係英國呀貓貓兄

我大學呢就叫 loughborough university,係leicester附近
tamiflu? 哦,, 其實都唔洗咁擔心.. 雖然係有唔少case但係呢度D人都冇乜點呀
可能比較空曠卦, 大家都唔係好擔心, 多數都係拎swine flu黎開玩笑

6月黎?.. 我6月頭有個weekend會去london上course呢..!! 黎探下我啦

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-15 21:23 發表

幾時回港呀...??
我6月20號落機呀.. 如果我早一日返既都會參加你既哩民月賽嫁.. 可惜呀

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-15 21:29 發表

以往每年我都到 Birmingham 走兩轉. 不過近年公司無錢, 我又無錢, 所以唔去.
London 有時我都會去下, 不過住 london 太貴, 無錢
其實我知你在外國, 有點擔心你, 所以未問候下你
回來記得通知聲.....we will ...
咁又係, 我都好少去london,實在太貴啦!!
多謝你呀貓貓兄, 突然之間覺得hkttf好warm, 有人會記得我同埋關心我呢
我好快返嫁啦.. 唔洗擔心, 到時你同46兄一定要指點指點下我呀

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-15 22:05 發表

oh....7月我reserve一個位比你...............
好呀, 謝謝..

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-15 22:29 發表

haha....鬼叫我記得你咩............!
梗係記得我, 我打波咁屎..!!
呢個暑假會操fit D嫁啦  

引用:
原帖由 cheung 於 2009-5-15 22:51 發表
Joel 姐姐,
妳記唔記得我呀liness" />哩民西灣河球局同妳打過哥個細路女呢
暑假有冇機會再打過
我記得, 你係哩民sir個學生呀MA
梗係可以啦, 叫哩民sir0係我地呢邊搞多D球局仲好啦..
唔好成日都係荃灣個邊.. 太遠啦..!!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-15 23:59 發表

你返左香港先算la........
車 考完試就返啦... 不過未開始溫書之MA

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-5-16 00:26 發表
joel姐姐...大家都好掛住妳呢...快d返來呀liness" />
大家? 我估唔係好多hkttf人識得我嫁者.. 但係你地已經暴露左我既身份啦...
joel姐姐..

發新話題