發新話題

【乒工廠】有感而發!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-5-28 20:32 發表

好多野都唔可以太坦白ga,因為人心總係難測!!
順其自然喇, 邊諗得咁多呀
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-28 20:43 發表
廠長~你做咩5開心ar
佢比你激親
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

有這麼多的人支持你,你要努力。公道自在人心呀ma!

廠長加油...............

多謝大家!! 可能今日情緒有點失控而矣!!

引用:
原帖由 jack 於 2009-5-28 09:11 PM 發表

佢比你激親
我冇ar 我都冇激親廠長 我好乖嫁
我係太鍾意打波之麻 咁都5算激親la

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-28 21:44 發表

我冇ar 我都冇激親廠長 我好乖嫁
我係太鍾意打波之麻 咁都5算激親la
melody點會激我呢!! 唔好蝦我個乖女la....

哈哈...
廠長...
做好自已
做好球會
將來既事...就自然會好好架....
俾心機啦...

橫眉冷對千夫指,俯首甘為孺子牛

引用:
原帖由 nixonwin 於 2009-5-28 22:03 發表
橫眉冷對千夫指,俯首甘為孺子牛  
完全明文!! 好文學根底!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-5-28 21:58 發表

曼魚輸波症後群 , get re , 我地一齊出去放火燒車o太 啦
4哥, 我都係咁話, 可能GARY買左幾雞曼聯羸~~~
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-5-28 09:58 PM 發表

曼魚輸波症後群 , get re , 我地一齊出去放火燒車o太 啦
4哥~你帶廠長去飯髮ar

曼魚輸波症後群, 可能是
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 廠長 於 2009-5-28 09:47 PM 發表

melody點會激我呢!! 唔好蝦我個乖女la....
哈哈 我無端端多左個老爹

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-5-28 22:06 發表

4哥, 我都係咁話, 可能GARY買左幾雞曼聯羸~~~
我係利記人呀!!! 曼魚香咗我不知幾high...!!!

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-28 22:10 發表

哈哈 我無端端多左個老爹liness" /> liness" />
幾好呀!!個女咁乖

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-5-28 21:53 發表
哈哈...
廠長...
做好自已
做好球會
將來既事...就自然會好好架....
俾心機啦...
wayne...!! 全部我都會對現,亦係由30/12/2008後,我向自己下的目標!!!

永遠支持壇草廠長,我加菲話嘅!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-28 22:10 發表

哈哈 我無端端多左個老爹liness" /> liness" />
快 D 問佢囉零用錢喇 ~~ 老爹的責任
為左多謝我既提點, 之後記得請我食飯

發新話題