40 12
發新話題

【乒工廠】有感而發!!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-28 23:06 發表
廠長, 我 MSN 比人講粗口問候...我又唔開心..點算
做得好!!

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-28 23:16 發表
我回來睇到這個帖! 什麼事情? 廠長大人無論什麼事情我聰聰都會撐你ar~ar~ 你要提起精神呀!!!
放心啦!! 廠長鬧情緒呀!!好快冇事

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-5-28 23:47 發表
輝哥好有文采 liness" />
我地廠裡球員唔止打波叻,而且仲咁有才華,小弟拜服!!

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-29 00:02 發表
廠長! 你會好快無事呵~呵~ 我依家重慘絕人寰d功課重味做完ar~ar~ 如果廠長你依家無事便好啦~liness" /> 我唔講啦~ 我要努力以赴我的大量功課ar~ar~ 拜拜~
聰聰加油!!!

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-5-28 23:45 發表
這是一首情意真挚的抒情詩。崔擭考進士未中,清明節獨游長安城郊南庄,走到一處桃花盛開的農家門前,一位秀美的姑娘出來熱情接待了他,彼此留下了難忘的印象。第二年清明節再來時,院門緊閉,姑娘不知在何處, ...
太利害!!!!!!

引用:
原帖由 回憶從前~~安 於 2009-5-29 00:04 發表
老gar!
衰仔包!! 有冇溫書??

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-5-29 00:19 發表
廠長努力!
廠長加油!!liness" />
多謝!! 我會ga la....!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-5-29 00:34 發表

更年期的凸徵是好易鬧情緒 , 廠長放心 , 會過去的
死佬!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-5-29 00:54 發表

早晨 , 咩事請吩咐 liness" />
有再通知你

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-5-29 01:08 發表

想開心,好易啫, 睇我的signature 的五步曲la
完全明白!!!!!!!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-29 01:20 發表
沒有廠長, 便沒有今天的 HKTTF ,
廠長你唔好去住.........等埋柴九先 la
你心地真好!!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-29 01:23 發表
我地又點會見死不....................落井下石
你係咁衰ga la.....衰貓

引用:
原帖由 mankit 於 2009-5-29 08:40 發表
今晚我叫wingwing上嚟同你抽獲'金'liness" />
有人的地方就有是非,我嘅意見是-
一笑置之,笑看風雲;
見到wingwing我乜唔開心都可以忘記啦!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-5-29 09:48 發表

咁可以鑄造其肖像襟章叫人帶住咪好保持心情好囉!
飛碟兄!!好提議!!

引用:
原帖由 TIMOTHY 於 2009-5-29 10:26 發表
wah...... 前天同你msn都好地地, 我只是sick1day, why you have bad feeling gar
cheers
人的心情總有起伏的!! thanks brother..!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-29 17:06 發表
肥驚....今日有無準時食藥...好 d 未
唔好張個肥字掛係咀邊

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-5-29 17:49 發表

廠長可能心境唔年青囉!
我3x喇

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-29 17:32 發表
廠長老爹~心情好番未arliness" />
乖女!! 我冇事喇!!

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2009-5-30 00:22 發表
肥驚幾好聽....
玩野!!!

引用:
原帖由 小張 於 2009-5-30 00:29 發表
由於生存環境、生活習性、交往空間、生存觀念的差異,人與自然和社會各自具有不同的關係圈。

人有運用語言、使用工具的能力,這方面有別於其他生物,人類的這種共業圈是大共業圈;人受自己所屬國家、民族的約束和 ...
多謝你的論文......十分之授用

40 12
發新話題