發新話題

【港島區月賽】: 12月11日(星期二) 8:00-10:00pm 駱克道 12月份 (完)

引用:
原帖由 版主殺手 於 2007-11-29 18:22 發表
其實我都好想打但女友唔放人•••要同我做人‥•Sorry
;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

引用:
原帖由 版主殺手 於 29-11-2007 18:22 發表
女人事小
打波事大

引用:
原帖由 版主殺手 於 29-11-2007 18:22 發表
我想打都無得打
那天有事做, 但不是做人.....;P

我可以做觀眾嗎?

引用:
你個signature 好型
果然係殺手呀
oam

引用:
你個signature 好型
果然係殺手呀
但咁咪俾人點左你相囉:lol

引用:
原帖由 版主殺手 於 3-12-2007 10:52 發表

唔緊要,因有好多人已識我了
名氣大果然係多人識啲

我想參加呀, 列我後補, 可以嗎?

每次參加都會有個人積分加.......乒乓人若參加....

乒臨天下

but JackHo813 會代我出戰

引用:
原帖由 Mao 於 2007-12-3 14:26 發表
每次參加都會有個人積分加.......乒乓人若參加....
乒臨天下
我好難得先取得 後備席 咋.  到時睇下有無位啦.
不過今次我好大機會會 WATERLOO(滑鐵爐), 因為我知道好多隱世高手參加左.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-3 17:12 發表

我好難得先取得 後備席 咋.  到時睇下有無位啦.
不過今次我好大機會會 WATERLOO(滑鐵爐), 因為我知道好多隱世高手參加左.
隱世高手
係邊過?俾的貼士

回復 63# 的帖子

硬係版主殺手

沽爺仔, sorry, 當日真的要上大陸工作, 請由後備代替.
16,Happy仔 (cancel) :'(

引用:
原帖由 Mao 於 2007-12-3 14:26 發表
哦, 我記得邊個喇...
Jack Ho
邪氣高手(邪守王)^^ 兼搞笑能手嘛....

回復 65# 的帖子

asa補上

沽爺仔系咪已經預0左我.我簽到.
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]

回復 68# 的帖子

yes , 你係種籽

知道喇,唔該哂.:handshake

沽爺哥,我係 sas,唔係asa 呀,唔該.

發新話題
最近訪問的版塊