發新話題

【大吉月賽】 7月11日(星期六) 14:00-18:00

引用:
原帖由 大吉 於 2009-7-2 11:38 發表
繼續-_-
玩野呀,................????

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-2 11:41 發表

玩野呀,................????
冇玩
認真的. . .
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 大吉 於 2009-7-2 11:42 發表

冇玩
認真的. . .
點解又Maybe 取消呢??

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-2 11:46 發表

點解又Maybe 取消呢??
有點東東想考慮清楚.所以未確定

引用:
原帖由 大吉 於 2009-7-2 11:48 發表

有點東東想考慮清楚.所以未確定
明白...........

有可能有更多的空缺.希望有更多的後補!

confirm~

我想報多個朋友仔落黎...Candy.....可不可以啊.thx..

有後補我又玩呀

推推先
另外已經更新左

我幫Candy.......Confirm......thx

沒問題.
希望果日唔會有人突然退出

本人已向各參賽者發出Pm.
如有發漏. . 請以pm通知本人
資料大約如下:
1.)通知部份參賽者confirm
2.)通知部份參賽者給電話號碼予本人

名單有所更正

confirm

confirm

仲差7個可以出抽籤

我記得今日仲有人話想打.唔記得左係邊個.pm我

好多人退出

引用:
原帖由 大吉 於 2009-7-6 00:42 發表
好多人退出
重有成個星期唔怕

發新話題