發新話題

華星-〔Donic〕球板

没有拣特定重量也不是大问题。最主要是大概在85g以下。这个可以决定吗?可以的话我可以定。星期5来付款拿货。

回復 25# 的帖子

好吧~
我盡量叫代理揀85g以下,
你星期5上黎本店吧~

Thank you.  Will likely to drop by Thursday (15th) to pick it up.

Donic Ovtcharov Senso V1 (7夹纯木) FL, 有没有货?and how much???

回復 28# 的帖子

可以幫你訂埋,應該$400

donic ultrapower實心柄有冇貨???幾銀????

回復 30# 的帖子

這款香港代理應該不會有貨~

引用:
原帖由 China Star 於 2009-10-12 14:49 發表
好吧~
我盡量叫代理揀85g以下,
你星期5上黎本店吧~
不好意思,今天因事来不了,改为19号上来那板子,谢谢。

回復 32# 的帖子

不好意思~
代理暫時未有Ovtcharov Senso V1 (7夹纯木) FL
下星期我會再幫你問~

引用:
原帖由 China Star 於 2009-10-16 13:43 發表
不好意思~
代理暫時未有Ovtcharov Senso V1 (7夹纯木) FL
下星期我會再幫你問~
店长,我是要中直的。那是有货没有?

回復 34# 的帖子

其實我直板和橫板都訂了貨,
不過代理也沒有送來,
亦即是未有貨,我下星期親自去代理問問~

請問有無'Dima Speedster'直板?

引用:
原帖由 China Star 於 2009-10-17 01:02 發表
其實我直板和橫板都訂了貨,
不過代理也沒有送來,
亦即是未有貨,我下星期親自去代理問問~
版主,如果没货的话,那先请你把我的订购取消吧。谢谢。

引用:
原帖由 abcd 於 2009-10-17 10:30 發表
請問有無'Dima Speedster'直板?
幫你問問代理有無貨~

回復 39# 的帖子

現貨沒有,
都需要訂~

回復 41# 的帖子

不好意思,
可能太忙...未有時間整,
我比個donic中國官方網站你,
各顧客都可以係依個網站睇產品既圖片~
http://www.donic-china.com/

回復 42# 的帖子

某論壇有人話華星既 "奧恰洛夫OVTCHAROV SENSO V1直 " 係水貨
請問有冇咁既事?

回復 44# 的帖子

水貨??
donic的水貨比行貨還要貴,
而且行貨容易拿貨那麼多,
本店又點會入donic的水貨

發新話題