發新話題

【乒工廠】我要閉關一個月修煉乒乓球

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-24 12:51 PM 發表
喂!  melody~妳重勁啦! 妳都係日日最紅個位啦 ar~ar~
車~你見到我咩 又知我最紅

引用:
原帖由 melody 於 2009-6-24 12:58 發表

哈哈~~我塊臉就會紅卜卜 一陣去打壁球
衰鬼 點解唔約我打ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-24 01:02 PM 發表
衰鬼 點解唔約我打ar~ar~
車~你都5玩呢d ga
一陣打完壁球夜晚去跑步tim

引用:
原帖由 melody 於 2009-6-24 13:01 發表

車~你見到我咩 又知我最紅
車~妳依排失佐蹤,搵鬼到妳打波,我緊係知啦,我係神探ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-24 01:07 PM 發表
車~妳依排失佐蹤,搵鬼到妳打波,我緊係知啦,我係神探ar~ar~   
車~車~我邊有失蹤ar 我日日都有上黎 不過冇留言之麻  冇你咁健談

喂~我5會剩係打乒乓球一樣架  籃球 排球 游水 都玩架

你有興趣咩

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-21 00:41 發表
我今次打樂天月賽嗚嗚..........嗚嗚 我打出得4成功力打唔到波! 無打三禮拜波會係錦嗚.....嗚 我真係無用! 我要閉關..........修煉.
你可唔可以幫我搵多個山洞呀   我都要修練
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 melody 於 2009-6-24 13:16 發表

車~車~我邊有失蹤ar 我日日都有上黎 不過冇留言之麻  冇你咁健談

hehe~我都係,我足球籃球,跑步(唔係成日跑)
魚毛球都有玩下~
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 melody 於 2009-6-24 13:16 發表

你有興趣咩
我有興趣乒乓球,籃球,網球,足球,羽毛球,跑步.....都玩ar~ar~

引用:
原帖由 jack 於 2009-6-24 13:48 發表

你可唔可以幫我搵多個山洞呀   我都要修練
哥哥有呀! 我隔離有個吉位你要唔要一齊ar~ar~

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-6-24 14:45 發表

魚毛球都有玩下~
釣魚毛ar~ar~ (羽毛球)我都有玩ar~ar~

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-6-24 02:45 PM 發表

魚毛球都有玩下~
足球都好玩架 不過d人5鍾意侵女仔玩之麻
羽毛球我都鍾意玩架 聽日重book左場打 打完再打壁球 連打2個鐘

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-24 03:06 PM 發表
我有興趣乒乓球,籃球,網球,足球,羽毛球,跑步.....都玩ar~ar~
係psp度玩ar

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-24 12:45 發表
多謝! 我會在7 月份的星期日都會去乒工廠練波,如果你可以在星期日去乒工廠打波我們到時見ar~ar~
會架!多數都可以去到既!
到時真係要見識你既球技啦!

引用:
原帖由 紅雙喜 於 2009-6-24 03:16 PM 發表

你小心ar 佢真人好cool嫁

引用:
原帖由 melody 於 2009-6-24 15:14 發表

足球都好玩架 不過d人5鍾意侵女仔玩之麻
羽毛球我都鍾意玩架 聽日重book左場打 打完再打壁球 連打2個鐘
我都話妳唔會同我玩....我們大家往得錦近都唔搵我,嗚嗚.....嗚嗚

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-24 03:20 PM 發表
我都話妳唔會同我玩....我們大家往得錦近都唔搵我,嗚嗚.....嗚嗚
有咩   近又點wor夾到時間至得架

引用:
原帖由 紅雙喜 於 2009-6-24 15:16 發表

成讓! 成讓!

引用:
原帖由 melody 於 2009-6-24 15:15 發表

係psp度玩ar
妳錦知我心意ar~ar~ 因註我會被某某人唔會我地ar~ar~ 唔係我會死得好慘ar~ar~

引用:
原帖由 melody 於 2009-6-24 15:26 發表

有咩   近又點wor夾到時間至得架
我一直恭候妳ar~ar~

引用:
原帖由 melody 於 2009-6-24 15:19 發表

你小心ar 佢真人好cool嫁
我真人係好cool嫁ar~ar~

發新話題