發新話題

【吹水區】: 鬼古時間

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

【吹水區】: 鬼古時間

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-23 11:50 發表
真人真事

話說十幾年前小弟認識了前度女友 , 當時許住上水, 而我就住九龍灣 :loveliness:  , 每次送完許歸家之後 , 我例必要趕尾班車:@  ( 吾係尾班都起碼 11點幾 12點架喇 ) 70X 番九龍灣

由於車程好長 ( 起碼 ...
果D係鬼規矩!:time:

我都聽過我朋友講佢嘅親身經歷,話說系二十年前佢同朋友騎電單車系跑馬地馬場公衆席入口果個空地發生嘅事,當時佢朋友系學緊騎電單車嘅,當晚十二點幾佢叫朋友系果個空地騎佢嘅電單車轉圈,轉0左幾個圈佢朋友定0左系度,系兩隻腳冇放落地果隻,差不多一分幾鐘我朋友覺得有點唔對路,便走過去拍佢,點知一拍佢,佢連人帶車趺0左落黎.我朋友問佢做咩事,佢話頭先有好多人系度過馬路喎,你冇見倒咩,我朋友話唔見播,咁佢哋過去邊處呀,跟住佢朋友指住對面馬路有個對聯系門口果個地方,佢哋一望過去走都走唔撤.
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

我好少聽鬼古:lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 傅穎 於 2007-11-23 20:52 發表
咪就係神功戲一定要半夜三更有六國大封相一樣囉:o
請問您係男定女? 又問如果女可唔可以玩神打??:D

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-23 23:35 發表

咁知吾知仲有冇 ...開開關關呀 :o
4生, 佢佢佢會開俾... ...您!:L

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-24 21:36 發表

鬼佬 鬼婆 常吾常見 :)
現港股的場所現場, 好少鬼頭喎!:hug:

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-24 09:37 發表

我都係呀 .. 以前細個住舊屋 ( 雞寮 ) 成日都有下沉 , 吾郁得感覺 , 平均一個月起碼一次 ,
搬左去九龍灣就小左好多喇 .. 一年 2-3 次 啦 ....
而家大埔住左 十幾 記得只係試過一次咋 , 不過果次都幾恐怖 :fu ...
4生, 您同鬼都好有緣!:loveliness:

發新話題