發新話題

【雷蒙】有傷在身~~

Raymondsir,你是否網球手?
多多保重!!!

引用:
原帖由 pingpong 於 2009-6-24 22:33 發表
Raymondsir,你是否網球手?
多多保重!!!
thank you pingpong哥!
不是網球手, 只是拉親隻右手.........

引用:
原帖由 melody 於 2009-6-24 18:12 發表
威文sir~保重身體ar!!
下次我又同你打過嫁
佢係哩民Sir呀; 點都好, 雷蒙保重!

保重ar!!!
主拍: 韓.金澤珠
膠皮:donic baracuda

喱文兄冇事既你, 呢排番風兼落雨
老人家風濕o者
遲d習慣左冇野啦

哩民sirr 保重身體呀,
等你休息, 而我又操返fit D先約出黎打啦

引用:
原帖由 joel_25 於 2009-6-24 23:33 發表
哩民sirr 保重身體呀,
等你休息, 而我又操返fit D先約出黎打啦
好...........你要等我........

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-6-24 23:34 發表

好...........你要等我........
我9月尾先走, 冇問題啦

引用:
原帖由 joel_25 於 2009-6-24 23:35 發表

我9月尾先走, 冇問題啦
oh....very good!!!

小心D~唔好傷~~~

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-6-24 21:33 發表
前幾天的雷蒙月賽實在太過激烈, 弄傷了舊患, 有d擔心..............
威文蛇~~~保重唷~~~
罰你好番曬先好打波呀~~~~~~~

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-6-25 09:22 發表

威文蛇~~~保重唷~~~
罰你好番曬先好打波呀~~~~~~~
haha......好提議!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-6-25 09:30 發表
raymondsir  小心身體 , 早 d 康復
thank you 46兄....!!

雷蒙sir, 保重身體為要 ,1/7 狂龍乒聚要擇日再臨嗎?
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2009-6-25 09:37 發表
雷蒙sir, 保重身體為要 ,1/7 狂龍乒聚要擇日再臨嗎?
bd兄, 我真的很想打1/7 狂龍乒聚的比賽, 也期待了很久!  
我想看看今天康復的進展! 明天會作最後決定.........!!

好,靜候抉擇........
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-6-25 09:45 發表

bd兄, 我真的很想打1/7 狂龍乒聚的比賽, 也期待了很久!  
我想看看今天康復的進展! 明天會作最後決定.........!!
RAYMONDSIR,
你有無買意外保險?  我都試過運動受傷, 去看西醫鐵打, 全部claim晒

Raymondsir:經常性單一動作,容易使手臂肌肉疲勞,收短及變位,找正宗推拿師放鬆一下吧 .

其實我個人覺得, HKTTF的球局攪手,經常攪球局,book場,安排,推廣,參與,善後,可能不覺間積聚了很多壓力,
                       因而....................................在此,向你們說聲多謝
智慧生於煩惱而用於煩惱
快樂源於知足也在於惜福

Raymondsir........祝願你早日康復.....你快D好番我要找你報仇...

發新話題