21 12
發新話題

【雷蒙】有傷在身~~

【雷蒙】有傷在身~~

前幾天的雷蒙月賽實在太過激烈, 弄傷了舊患, 有d擔心..............

上次為左呢個傷足足醫左半年, 用左萬幾蚊,

做物理治療時仲超級痛...........

引用:
原帖由 melody 於 2009-6-24 21:42 發表
威文sir~保重身體ar!!
下次我又同你打過嫁
好呀, 不過要等我好番先..............!!

後日會去灣仔睇跌打.............

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-24 21:47 發表

你邊度有事呀??
右手上臂.....

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-24 21:59 發表

鬼叫你平時唔就住d力,
係咁抽人咩......
傷左已經好慘架la..............仲話人......!!!

引用:
原帖由 bond 於 2009-6-24 22:04 發表
如果連打乒乓球都會搞到咁嚴重,其他運動都更加唔駛玩, take care!
bond哥, 係呀, 我又真係幾易傷架............

引用:
原帖由 廠長 於 2009-6-24 22:24 發表
我都傷了腰,呢個星期都冇得練波
同病相憐.............

引用:
原帖由 pingpong 於 2009-6-24 22:33 發表
Raymondsir,你是否網球手?
多多保重!!!
thank you pingpong哥!
不是網球手, 只是拉親隻右手.........

引用:
原帖由 joel_25 於 2009-6-24 23:33 發表
哩民sirr 保重身體呀,
等你休息, 而我又操返fit D先約出黎打啦
好...........你要等我........

引用:
原帖由 joel_25 於 2009-6-24 23:35 發表

我9月尾先走, 冇問題啦
oh....very good!!!

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-6-25 09:22 發表

威文蛇~~~保重唷~~~
罰你好番曬先好打波呀~~~~~~~
haha......好提議!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-6-25 09:30 發表
raymondsir  小心身體 , 早 d 康復
thank you 46兄....!!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2009-6-25 09:37 發表
雷蒙sir, 保重身體為要 ,1/7 狂龍乒聚要擇日再臨嗎?
bd兄, 我真的很想打1/7 狂龍乒聚的比賽, 也期待了很久!  
我想看看今天康復的進展! 明天會作最後決定.........!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-25 14:19 發表

咁你要介紹我識啦!
睇下佢有幾勁抽!!
好番後我都要和她打番場..........

經過兩日的療理後傷勢進展良好, 希望下星期可以完全康復!

多謝各位關心!!

明天我會去做推拿按摩, 希望可以加快康復...........!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-28 12:24 發表

你要頂住呀!
過埋下星期先好死呀!!
用你的 來幫我頂住lo..............

我看白雪公主漫畫都係咁架.............

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-28 12:31 發表

好!
見係你咋!!
竟然夢想成真...........???!!!

21 12
發新話題