30 12
發新話題

乒超之旅分享~~~

乒超之旅分享~~~

本季的乒超終於曲終人散,在此我先要多謝各HKTTF的管理員、比賽的每一位工作人員,他們不計付出,為我們各參賽者辦了一個如此有聲有色的賽事......

而我也要多謝我們各隊員的全力參與,多得他們在百忙中也抽空出席球賽,才令我在安排比賽陣容中不致有太大的煩惱,所以即使我們最終我們得了什麼名次,我也會慰勞他們....

其實我們最初也只是抱著志在參與的態度,來參加這項賽事,因為有很多球隊的實力都不俗;而我還抽了自己的球隊進入死亡之組,所以我也不對他們有太大期望,盡力便可以了......

但多得他們將士用命,加上運氣,一關一關的過了;勝也好、負也好,我們也在賽事中得了和眾高手學習、交流的機會,希望我和我的隊員能發現自己的優、缺點,努力改善自己,令自己做得更好.....

係呀!
太陽好闊佬架!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-2 14:41 發表
係呀!
太陽好闊佬架!!
冇計la,邊個叫我有一班咁好既隊員,想唔破費都好難la

我心中你是最佳領隊. 昨天你們大軍未完全到齊, 否則賽果可能有變
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-7-2 14:41 發表
冇計la,邊個叫我有一班咁好既隊員,想唔破費都好難la
連我唔係打乒匯都有呀!
多哂!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-2 14:42 發表
我心中你是最佳領隊. 昨天你們大軍未完全到齊, 否則賽果可能有變
所以下季你地要小心d.....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-2 14:42 發表
唔好俾高帽我戴la....邊夠打

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-2 14:43 發表

連我唔係打乒匯都有呀!
多哂!!
但冇法,你出席率夠高

昨天好明顯乒匯留力.....太陽之子都未出場. 不過 仁仔進步好多, 好快.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-2 14:54 發表
昨天好明顯乒匯留力.....太陽之子都未出場. 不過 仁仔進步好多, 好快.
同意,佢自己自信心亦都高左好多
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

hoo hoo hoo thx son of the sun last night la
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-2 14:54 發表
仁仔對松本先生果場波,真係差兩分波,睇到心都跳出來了.....
哈,啱的,我們留了力,我還未落場爭最有體育精神獎

引用:
原帖由 BrianDD 於 2009-7-2 14:57 發表
hoo hoo hoo thx son of the sun last night la
唔駛客氣,你識報答我就得了

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-7-2 14:56 發表

同意,佢自己自信心亦都高左好多
他最近成績比較好,所以對自己有較大的信心

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-7-2 14:57 發表
唔駛客氣,你識報答我就得了
i dont like to play ass
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2009-7-2 15:01 發表

i dont like to play ass

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-7-2 14:58 發表
他最近成績比較好,所以對自己有較大的信心
可能我之前同佢打有D幫助
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-7-2 15:07 發表

我地只是做自己本份啫 你就慘了連唔應該做的都做了liness" />  多謝先 我想食包魚
ok...我用個包包住條魚俾你食

引用:
原帖由 BrianDD 於 2009-7-2 15:07 發表

可能我之前同佢打有D幫助
都係架

30 12
發新話題