發新話題

考你眼力, 有乜特别?

引用:
原帖由 kanlappong 於 2009-7-5 17:10 發表
擺ge位置唔同!
sorry 呀,
但這都是很明顯!不是我話特别的地方

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-7-5 17:48 發表

sorry 呀,
比多少少tips la....!!!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-5 17:50 發表

比多少少tips la....!!!
有2 處特别的地方, 好眼力者方可發覺

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-7-5 19:33 發表
二對的色不同+一隻mizuno and donic
sorry 呀,這都是很明顯的!但不是我話特别的地

噢......鞋底有舊香口膠漬.................................開下玩笑la, ,,樓上咁多位都唔中,真係好難找出有何  特別地方.......... .....我又找唔到tim...

鞋側邊個條藍色紋..兩隻鞋一樣

你係咪想指兩個唔同的牌子的鞋的設計都十分相似?
好像是鞋側的藍色膠質標誌,紋路及質料等都相約?對嗎?

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-7-5 19:33 發表
二對的色不同+一隻mizuno and donic
sorry 呀,

引用:
原帖由 成仔 於 2009-7-5 22:21 發表
一隻新鞋,一隻舊鞋
一隻新鞋,一隻舊鞋, 太明顯了!不是我話特别的地方

引用:
原帖由 米奇老苦 於 2009-7-5 22:27 發表
噢......鞋底有舊香口膠漬.................................開下玩笑la, ,,樓上咁多位都唔中,真係好難找出有何  特別地方.......... .....我又找唔到tim...
我剛剛睇過鞋底, 冇香口膠漬

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-7-5 22:30 發表
鞋側邊個條藍色紋..兩隻鞋一樣
Sorry 呀!  

其實你想我地搵相同定係不相同啊?

引用:
原帖由 Alex_Li 於 2009-7-5 22:38 發表
你係咪想指兩個唔同的牌子的鞋的設計都十分相似?
好像是鞋側的藍色膠質標誌,紋路及質料等都相約?對嗎?
sorry 呀,這是考眼力,
但兩個唔同的牌子的鞋的設計十分相似, 太明顯了!不是我話特别的地方

開估啦!

好的..快點開估吧

ncc31 話兩隻都是左腳鞋,

其實,兩隻都是右腳鞋!

還有一處,

你們常穿乒乓波鞋, 應該可睇到的, 請再在 Donic 鞋處找

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-7-5 19:35 發表
ncc31 話兩隻都是左腳,

其實,兩隻都是右腳!

還有一處,

你們常穿乒乓波鞋, 應該可睇到的, 請再在 Donic 鞋處找
佢可能唔着腳打波... ...

鞋帶札得好緊,右邊的鞋舌不見了。

發新話題
最近訪問的版塊