85 12345
發新話題

【乒工廠】有感而發 2

【乒工廠】有感而發 2

有時覺得為乜要搞球會,搞得好,又比人閒言閒語,搞得差,更一定比人落井下石, 一個人兩隻手,肆問可以做到幾多野??

辛辛苦苦去維繫大家感情,我又有乜得到??? 人的要求總係無止境,我想大家一定以為搞球會好賺錢,所以一定乜都從用家角

度去睇,但我所付出多少的精神,健康,同時間又有幾多人明白呢??

廠友們!! 冇你地冇今日乒工廠!! 為咗你地我一定繼續撐住!!除非大家唔需要我la...!!

Brother....你點ar. 未死呀.....你欠我 HK$12...唔好死住
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

支持你

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-10 01:43 發表
Brother....你點ar. 未死呀.....你欠我 HK$12...唔好死住
有拖無欠啦!! 到我爭下你先!!!

人地唔開心仲承機追人錢....
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 pingpong 於 2009-7-10 01:43 發表
支持你
你腳傷如何呀???

順其自然吧。
做到想達到ge目的,問心無愧就得了。

回復 6# 的帖子

腫到豬蹄咁
睇紧物理治療,多謝関心

廠長大人! 這幾日我都感覺到你有d唔係幾開心,無論如何我都會支持你!加油呀! 努力呀!

有好多人撐你架!
放心啦!!

引用:
原帖由 pingpong 於 2009-7-10 01:51 發表
腫到豬蹄咁
睇紧物理治療,多謝関心
好好保重呀!!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-10 02:00 發表
有好多人撐你架!
放心啦!!
唉!! 奈何太多閒人

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-7-10 01:58 發表
廠長大人! 這幾日我都感覺到你有d唔係幾開心,無論如何我都會支持你!加油呀! 努力呀!
聰聰!! 同我打多d波就冇事ga la..... 你咁醒!!竟然知我唔開心?

引用:
原帖由 廠長 於 2009-7-10 02:01 發表

唉!! 奈何太多閒人
唔駛理佢地啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-10 02:04 發表

唔駛理佢地啦!
盡量試試

引用:
原帖由 廠長 於 2009-7-10 02:03 發表

聰聰!! 同我打多d波就冇事ga la..... 你咁醒!!竟然知我唔開心?
嘻嘻..... 我都好想同你打波! 你實在太搶手! 你要記得8月1日同我夾雙打,唔好走人呀!我錫曬你吓!

快d 送個野田大嬸之吻給他 la, 等他開心番
香港乒乓網

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-7-10 02:26 發表
有好多o野都以大局為重,請繼續努力
我知道!!!多謝你呀!!!

引用:
原帖由 Lemon仔 於 2009-7-10 02:21 發表
多謝廠長肯花時間教我添..
妳肯努力我就冇浪費啦

今日比廠長以技術性 2:1 ko 我, 開心番 d 啦 !
香港乒乓網

85 12345
發新話題