發新話題

【乒工廠】有感而發 2

大家都發表了自己的感想!  你對乒工廠, 論壇的無私奉獻,  大家都有目共睹, 這是你贏的! 支持你

引用:
原帖由 1v01 於 2009-7-10 13:01 發表
ADD OIL
派波,收錢,場務,大家打完之後,我仲執波要清場......
D小事叫D小朋友去做La, alvin 好樂意去做,大家都好支持你
多謝alvin仔媽媽!! 我知alvin好乖ga la,....我寧願叫佢打多d波,d雜務等我做就可以喇!!!!

引用:
原帖由 邪靈王 於 2009-7-10 13:01 發表

廠長,人事永遠係最麻煩最複雜,有人就有是非,不用太介懷別人攻擊的說話!但支持你嘅說話,你必定要記住,因為會有很多人支持你的!
知道喇!!! 同時亦歡迎你的加入

引用:
原帖由 廠長 於 2009-7-10 01:40 發表
有時覺得為乜要搞球會,搞得好,又比人閒言閒語,搞得差,更一定比人落井下石, 一個人兩隻手,肆問可以做到幾多野??

辛辛苦苦去維繫大家感情,我又有乜得到??? 人的要求總係無止境,我想大家一定以為搞球會好賺錢,所以一 ...
+ oil
我地都知你好努力架!
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

wingwing及家人全力支持

廠長.其实乒工厰已是論壇中幾間最成功球會其中的–間,你的付出是不容置疑的.Support You

引用:
原帖由 alank 於 2009-7-10 13:44 發表
廠長.其实乒工厰已是論壇中幾間最成功球會其中的–間,你的付出是不容置疑的.Support You
多謝alan.....你的加入我亦感到榮幸

引用:
原帖由 mankit 於 2009-7-10 13:42 發表
wingwing及家人全力支持
一切盡在不言中!!!

廠長......我覺得你好無私奉獻曬比個球會.....可能好多人冇上過黎乒工廠練過波,上過黎就會知~~
我上親黎都見到你每次都見到你最少2-3小時(練習既時間都係最多4小時【即超過一半時間】) 派多球比我地上黎練波既人練多球,一路練一路提點,不論係唔係乒公既會員都有得練.
加上為錢???更家不會啦,會員都係10蚊一個鍾(出面BOOK場都要21蚊個鍾啦)...非會員都係多少少少少...賺得幾多丫(雖然琴晚見到一枱都係錢~ ~嘩).
廠長又NICE,又會照顧新面孔,只要一見到有人坐著沒打波就會PUSH一下搵人同佢打...
講真我現在進步不少,都有8成都係廠長帶給我的.
沒有搞過球會既人,當然不會知道個中既辛苦~~(我雖然不知道,但我自己也有搞球局都攪得煩煩煩,野田搞比賽都搞到想死)

很想贈一句給加鹽加醋的人 【請吃大便】 真心想請的~~~

請不要再講我們的廠長了~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

嚴重忿怒

最後DEAR 廠長,
我覺得你雖然得2隻手,但已做了10隻手可以做既野.

永遠SUPPORT~~~~~~~~~~~~~~

唉! 古語有云 : 曹操也有知心友, 關公亦有對頭人,
最緊要做好自己本份, 對得住天地良心, 就得架啦......
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-7-10 14:15 發表
廠長......我覺得你好無私奉獻曬比個球會.....可能好多人冇上過黎乒工廠練過波,上過黎就會知~~
我上親黎都見到你每次都見到你最少2-3小時(練習既時間都係最多4小時【即超過一半時間】) 派多球比我地上黎練波既人練多 ...
算你有返d良心!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-7-10 14:25 發表
唉! 古語有云 : 曹操也有知心友, 關公亦有對頭人,
最緊要做好自己本份, 對得住天地良心, 就得架啦......
我覺得廠長似 "孫尚香" 多d
  做主直係咁, 唔通你唔見小貓背后有千萬支箭...就來變箭豬.
  都是果句, 唔好死住, 我地仲要 齊打 香港腳杯
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-10 14:48 發表

算你有返d良心!
@@我好冇良心架咩........不過咁大段野都係真心話~~最真既都係吃大便果句

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-7-10 14:15 發表
我上親黎都見到你每次都見到你最少2-3小時(練習既時間都係最多4小時【即超過一半時間】) 派多球比我地上黎練波既人練多 ...
好多謝你呀Tinyau!!!! 我做到的都已經盡咗力ga la......

Gary,我唔識講嘢,只有一句:  誓死效中廠長

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-7-10 13:53 發表
Gary,我唔識講嘢,只有一句:  誓死效中廠長
呢句話咁面善o既?!

一日廠長,一世都係廠長~~~~~~~
誓死效忠~~~~

天佑廠長!

我打算系背脊刻上:精忠報廠

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-7-10 17:26 發表

呢句話咁面善o既?!
唔出奇,或者其他人講出我的心聲

發新話題