28 12
發新話題

【乒工廠】有感而發 2

【乒工廠】有感而發 2

有時覺得為乜要搞球會,搞得好,又比人閒言閒語,搞得差,更一定比人落井下石, 一個人兩隻手,肆問可以做到幾多野??

辛辛苦苦去維繫大家感情,我又有乜得到??? 人的要求總係無止境,我想大家一定以為搞球會好賺錢,所以一定乜都從用家角

度去睇,但我所付出多少的精神,健康,同時間又有幾多人明白呢??

廠友們!! 冇你地冇今日乒工廠!! 為咗你地我一定繼續撐住!!除非大家唔需要我la...!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-10 01:43 發表
Brother....你點ar. 未死呀.....你欠我 HK$12...唔好死住
有拖無欠啦!! 到我爭下你先!!!

引用:
原帖由 pingpong 於 2009-7-10 01:43 發表
支持你
你腳傷如何呀???

引用:
原帖由 pingpong 於 2009-7-10 01:51 發表
腫到豬蹄咁
睇紧物理治療,多謝関心
好好保重呀!!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-10 02:00 發表
有好多人撐你架!
放心啦!!
唉!! 奈何太多閒人

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-7-10 01:58 發表
廠長大人! 這幾日我都感覺到你有d唔係幾開心,無論如何我都會支持你!加油呀! 努力呀!
聰聰!! 同我打多d波就冇事ga la..... 你咁醒!!竟然知我唔開心?

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-10 02:04 發表

唔駛理佢地啦!
盡量試試

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-7-10 02:26 發表
有好多o野都以大局為重,請繼續努力
我知道!!!多謝你呀!!!

引用:
原帖由 Lemon仔 於 2009-7-10 02:21 發表
多謝廠長肯花時間教我添..
妳肯努力我就冇浪費啦

引用:
原帖由 martinhkc 於 2009-7-10 09:03 發表
add oil
martin..!! 幾時返黎撐下我呀???

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-10 09:19 發表
大家都需要你 , 支持你
係真就好喇!! 我亦唔使煩咁多!!!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2009-7-10 09:26 發表
廠長,球會d事務有時幾煩下,又要 keep數,又要訂場,又要推廣球會......
但見到一班會友每次聚會都樂也螎螎 ,彼此d友誼同球技又可有增無減,一時的鬱氣又頓然消散!
採擷乒工 ...
講得好呀!! 每次敍會我都忙過不停,派波,收錢,場務,大家打完之後,我仲執波要清場,辛苦過我份正職,我做的

一切究竟為乜??? 背後總是有人打撃我,所以今次不吐不快!!

引用:
原帖由 james007 於 2009-7-10 09:43 發表

Captain Gary is Spiderman????  

Anyway Captain, hang in here ar!  We support you ga.
thanks.... our ace james!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 nchan001 於 2009-7-10 09:42 發表
厂長兄,有人的地方,就有閒言閒語,不要太在意無關痛癢的說話。就是有意見分歧,也很正常。單看支持你的厂友、波友、女友、野田友,就足以令你自豪地說"我是最好的厂長"。繼續努力。遲D有空再上工厂打波。
數星期不見?忙於工作?

引用:
原帖由 bd_fan 於 2009-7-10 09:54 發表
好的球會,必有好的領導群,而它的會員素質亦必定高!盡己之力而為,問心無愧,我相信會員d眼睛係雪亮,付出你的心機,大家有目共睹 ,一定唔會白費,何以憂心忡忡,不知今日的目的為何?!
多謝bd兄!! 小弟詺記於心!!

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-7-10 10:00 發表
加油呀...廠長
昨晚...實在唔好意思ar...一時好彩...
放心啦...支持你...支持乒工廠呀 ^^
有乜唔好意思!! 大家打咗場好波呀!! 我打得好認真ga老友!! 贏兩局輸三局我真係要檢討下,否則

丁組可以提早返屋企

你有幾支持我........心照ga la..

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-10 10:00 發表
咁你依家有無開心返d呀??liness" />
我個人係ga!! 有時情緒化d

引用:
原帖由 bd_fan 於 2009-7-10 10:08 發表

廠長,不必客氣,大家都係攪事(球會)份子,當中苦與樂,你我啟會至深!
好在有此論壇,大把球友支撐彼此的乒乓會務,這就是你我平日的成績監察成果啦!
互勉之!! 的確好重要!!

引用:
原帖由 melody 於 2009-7-10 10:26 發表
廠長~你5開心ar  又有人係度講閒話打擊你  5好灰心ar
你都教過我 5好理其他人ga說話  最緊要知自己做緊乜
人就會開心冇咁多煩惱
囡囡!!! 老爹呢個位好慘ga......吃力不討好!!!

引用:
原帖由 melody 於 2009-7-10 10:37 發表

廠長老爹~你做得呢個位都要預左比人講啦  人紅就自然多人講麻
咪當佢地讚緊自己囉
我邊度紅呢!???

係香港在云云球會當中,我地只係一個小小的規模,都唔知點解可以咁多閒言閒語

28 12
發新話題