發新話題

【雷蒙】打戊組的心情.........

引用:
原帖由 快弧 於 2009-7-26 21:31 發表
單挑
下次你開波局或月菜
時間可以的話,會來玩吓
haha....very good!  恭候大駕光臨......!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-27 10:13 發表
[quote]原帖由 快弧 於 2009-7-26 21:31 發表
單挑
下次你開波局或月菜
時間可以的話,會來玩下

好野,
有野睇!!
你都不會到架la.....

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-27 14:42 發表

你想用激障法?
睇下點先啦!!
haha..........你會到先至算la....!!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-27 14:52 發表

WOO 原來你 win 左拉泡王
要不要下次我叫今次冠軍老菜同你打下.....他打親月賽都輸 ga...
貓兄,  米玩我la.........你親眼看到我16慘敗的一場, 已經好 "羅" ....要我和冠軍老菜打, 又要
"羅" 多一次呀.........米攪........!!!

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-27 14:54 發表 你都叻仔RAYMONDSIR......打到入十六強......下次繼續努力.....加油!!
另外下次見到你借本周小姐比你看....
係米真先........我真係買唔到woo....

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-27 15:05 發表
有呀!.... 我叫佐朋友幫我買....不過你要等下先.........等到9月有雷蒙月賽時比你看到飽.......
very good idea....一定等你, 還會留個VIP位比你........hahaha....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-27 15:07 發表
其實 Raymondsir 的打波心態好好.....16 強其實輸少少....如果果日有本 "周x那" 雜誌放在他面前, 應該可以打高兩分波
係la...我都有同感......我在16強的比賽前收到野田給我的一個壞消息.......她在書展會場內打比我, 說: "周x那" 那本書已經買哂了......."即刻成個人down哂..........

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-27 15:09 發表

我已經盡哂人事,
一去到d人同我講已經賣哂,
仲要唔知幾時有貨呀!!
anyway, 都要多謝野田, 她真的很好!!!

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-27 15:20 發表

正蠢豬....入場費要25元.....本書售價88元...加埋要113元...........出面買都係98元......
出面邊度有得買呀?? 我找不到woo.....

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-27 15:23 發表

你咁講我好內疚.....
不用內疚呀........正所謂 "勝負有命"  一切隨緣la.......!!
我都無傷心......所以不用內疚.....

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-27 15:25 發表

寫真我係幫raymondsir買架咋,
我自己有大把野要買呀!
蠹人!!!!!
對我真係好架o即.............

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-27 15:30 發表

見係你咋,
d 蠹人我先唔理呀....
好彩我不是蠹人o即.........!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-27 15:42 發表

嚇死人咩?
咁大隻字!!
驚d人見不到.............

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-7-27 15:50 發表

呀mao玩野
好得人驚.........充滿火藥味.....!!!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-27 16:09 發表

佢地夾埋蝦我呀!
raymondsir!!
你用D麥兜 "車" 死佢地la......

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-27 16:13 發表

唔駛講都知啦,
好波囉!
係好彩o者...........!!
實力不夠, 能力又不足, 經驗又淺.........

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-27 16:17 發表
some my comments.
用多左橫打接發球. 如果可以少 d, 應該可以有机會
絕對同意!! 我那天一邊乘車回家, 一邊檢討那場比賽, 如果我用多些推擋接他的發球, 結局應會有所不同!!

如果貓兄你可以做我臨場指導就好la...就應該過到關, 可識貓兄你做了............

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-7-27 16:17 發表

原來系你搞定左個冠軍,真系好晒利啊.可惜的系,無緣跟你學野,可惜可惜.
輝哥, 我好彩先win到他, 對他的那場比賽我自己都手緊到飛起..............

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-7-27 16:29 發表

你真系好謙.不過,我同你原來都系輸比同一個人.對手的發球真系好好,加上正反手都好爆,我自問沒什麼機會可以win.
你win左個冠軍,你仲堅 .
係呀, 他的發球真係好好, 好鬼飄, 又好鬼轉.........反手果板真係好爆!!
下次要和輝哥你較量較量一下.........

輝哥你即係 32強????

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-7-27 16:40 發表
其實個日我全場搵你,但系都搵唔到.想向你請教一下都唔得
你認得我嗎?? 見過我未架??

原來我地係同一條線打.........

發新話題