發新話題

【雷蒙】打戊組的心情.........

周秀娜就咁無咗lu....
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-7-25 22:42 發表
您地打成點!?!?!?
我第一場就輸左比個直板打 SPECTROL 既選手, 主要輸食發球同自己拉失
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

64強咋

引用:
原帖由 263 於 2009-7-26 13:28 發表
64強咋
都好la....

其實我都總算滿意自己的表現, 16強也是本人最好的成績!!  在32強比賽中能戰勝 '2008年全港公開乒乓球單項錦標賽" 男子戊組冠軍金志堅更可算是代表作呢!!

不過真的感受到自己的經驗不足! 每進一級就愈緊張,  16強那場更加比人打到亂亂地, 都不知自己點打好..................希望下次取得更好成績la....

今屆戌組水平真係高左,不少人士有丙乙組實力
重有幾個可能甲甲添
初識里文sir 實力強勁又好品
果然波品雙全
tigerone is the strongest

引用:
原帖由 快弧 於 2009-7-26 21:17 發表
今屆戌組水平真係高左,不少人士有丙乙組實力
重有幾個可能甲甲添
初識里文sir 實力強勁又好品
果然波品雙全
快弧兄, 你能沖入8強woo........你才實力強勁呢??
我都好想和你交下手...........

單挑
下次你開波局或月菜
時間可以的話,會來玩吓
tigerone is the strongest

引用:
原帖由 快弧 於 2009-7-26 21:31 發表
單挑
下次你開波局或月菜
時間可以的話,會來玩吓
haha....very good!  恭候大駕光臨......!!

[quote]原帖由 快弧 於 2009-7-26 21:31 發表
單挑
下次你開波局或月菜
時間可以的話,會來玩下

好野,
有野睇!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-27 10:13 發表
[quote]原帖由 快弧 於 2009-7-26 21:31 發表
單挑
下次你開波局或月菜
時間可以的話,會來玩下

好野,
有野睇!!
你都不會到架la.....

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-27 14:32 發表

你都不會到架la.....
你想用激障法?
睇下點先啦!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-27 14:42 發表

你想用激障法?
睇下點先啦!!
haha..........你會到先至算la....!!!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-26 21:07 發表
其實我都總算滿意自己的表現, 16強也是本人最好的成績!!  在32強比賽中能戰勝 '2008年全港公開乒乓球單項錦標賽" 男子戊組冠軍金志堅更可算是代表作呢!!

不過真的感受到自己的經驗不足! 每進一級就愈緊張,  16強那 ...
WOO 原來你 win 左拉泡王
要不要下次我叫今次冠軍老菜同你打下.....他打親月賽都輸 ga...
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

你都叻仔RAYMONDSIR......打到入十六强......下次繼續努力.....加油!!
另外下次見到你借本周小姐比你看....... ;lol ;lol ;lol

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-27 14:52 發表

WOO 原來你 win 左拉泡王
要不要下次我叫今次冠軍老菜同你打下.....他打親月賽都輸 ga...
貓兄,  米玩我la.........你親眼看到我16慘敗的一場, 已經好 "羅" ....要我和冠軍老菜打, 又要
"羅" 多一次呀.........米攪........!!!

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-27 14:54 發表 你都叻仔RAYMONDSIR......打到入十六強......下次繼續努力.....加油!!
另外下次見到你借本周小姐比你看....
係米真先........我真係買唔到woo....

有呀!.... 我叫佐朋友幫我買....不過你要等下先.........等到9月有雷蒙月賽時比你看到飽.......

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-27 15:05 發表
有呀!.... 我叫佐朋友幫我買....不過你要等下先.........等到9月有雷蒙月賽時比你看到飽.......
very good idea....一定等你, 還會留個VIP位比你........hahaha....

其實 Raymondsir 的打波心態好好.....16 強其實輸少少....如果果日有本 "周x那" 雜誌放在他面前, 應該可以打高兩分波
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題