發新話題

【雷蒙】打戊組的心情.........

=boar?

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-7-27 15:50 發表

呀mao玩野
好得人驚.........充滿火藥味.....!!!!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-27 15:53 發表

好得人驚.........充滿火藥味.....!!!!
噴火了

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-7-27 15:54 發表

噴火了
個隻衰貓...
o( ^ (00) ^ )o

火山爆發

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-27 15:57 發表

個隻衰貓...
等我晒到佢變貓乾

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-27 16:08 發表

都會有慘淡的下場..........
未驚過!!!!!!...最多未開戰

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-27 16:09 發表

佢地夾埋蝦我呀!
raymondsir!!
你用D麥兜 "車" 死佢地la......

不如講番 raymondsir 點解咁西利入到 16 強
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-27 16:11 發表

你用D麥兜 "車" 死佢地la......
咁我咪好蝕?
我先唔制呀!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-27 16:12 發表
不如講番 raymondsir 點解咁西利入到 16 強
唔駛講都知啦,
好波囉!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-27 16:13 發表

唔駛講都知啦,
好波囉!
係好彩o者...........!!
實力不夠, 能力又不足, 經驗又淺.........

some my comments.
用多左橫打接發球. 如果可以少 d, 應該可以有机會
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-26 21:07 發表
其實我都總算滿意自己的表現, 16強也是本人最好的成績!!  在32強比賽中能戰勝 '2008年全港公開乒乓球單項錦標賽" 男子戊組冠軍金志堅更可算是代表作呢!!

不過真的感受到自己的經驗不足! 每進一級就愈緊張,  16強那 ...
原來系你搞定左個冠軍,真系好晒利啊.可惜的系,無緣跟你學野,可惜可惜.

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-27 16:17 發表
some my comments.
用多左橫打接發球. 如果可以少 d, 應該可以有机會
絕對同意!! 我那天一邊乘車回家, 一邊檢討那場比賽, 如果我用多些推擋接他的發球, 結局應會有所不同!!

如果貓兄你可以做我臨場指導就好la...就應該過到關, 可識貓兄你做了............

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-7-27 16:17 發表

原來系你搞定左個冠軍,真系好晒利啊.可惜的系,無緣跟你學野,可惜可惜.
輝哥, 我好彩先win到他, 對他的那場比賽我自己都手緊到飛起..............

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-27 16:22 發表

輝哥, 我好彩先win到他, 對他的那場比賽我自己都手緊到飛起..............
你真系好謙.不過,我同你原來都系輸比同一個人.對手的發球真系好好,加上正反手都好爆,我自問沒什麼機會可以win.
你win左個冠軍,你仲堅 .

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-7-27 16:29 發表

你真系好謙.不過,我同你原來都系輸比同一個人.對手的發球真系好好,加上正反手都好爆,我自問沒什麼機會可以win.
你win左個冠軍,你仲堅 .
係呀, 他的發球真係好好, 好鬼飄, 又好鬼轉.........反手果板真係好爆!!
下次要和輝哥你較量較量一下.........

輝哥你即係 32強????

其實個日我全場搵你,但系都搵唔到.想向你請教一下都唔得

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-7-27 16:40 發表
其實個日我全場搵你,但系都搵唔到.想向你請教一下都唔得
你認得我嗎?? 見過我未架??

原來我地係同一條線打.........

發新話題