發新話題

【雷蒙】打戊組的心情.........

小弟經驗 .....最好今晚早D睡.......吾好走去打波(練波即係死練難練)呀.........包你明天打得好

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-24 11:14 發表

我一定要盡力打.........為周秀娜而戰.........!!
咸濕仔.... ;donno

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-24 11:18 發表

野田,  不如送埋kama寫真集 la.......... 我的動力會再大D........
不如叫野田做你教練......

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-24 11:24 發表

何解呢????
你當住野田係周秀娜未得羅....望梅紙鶴....

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-24 11:24 發表

小閒大哥.........她們有著衫架woo...........!!
形象好健康, 又青春!!
墀D未變佐av女郎......

小心raymondsir...野田上殺你滅口......小心!小心!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-24 11:38 發表

不要亂說我的女神呀下...........
等我剌激下你嘅腦部思為.....等你減壓下...吾駛今更張....

引用:

何解呢????
(1)費時野田去到書展比人碧死佐.懶得做白金....(2)為佐幫你買本寫真集...比咸濕佬抽水....入埋我地數未大穫呀....所以叫野田做你教練最好....

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-24 11:59 發表

咁都比你想得到........真係勁....!!
Yeah....

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-24 12:07 發表

我星期日打呀 ..... 比我睇睇
又多個咸濕仔...

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-24 12:25 發表

不過周小姐 把聲麻麻地好聽 , 有小小老牛聲 , 真係世事無完美 ....

好似不材咁靚仔 , 但係 d 球技就 ......
雖然小弟吾救46兄咸濕.....不過你最怕老佛爺...哈哈哈

你都叻仔RAYMONDSIR......打到入十六强......下次繼續努力.....加油!!
另外下次見到你借本周小姐比你看....... ;lol ;lol ;lol

有呀!.... 我叫佐朋友幫我買....不過你要等下先.........等到9月有雷蒙月賽時比你看到飽.......

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-27 15:09 發表

我已經盡哂人事,
一去到d人同我講已經賣哂,
仲要唔知幾時有貨呀!!
正蠢豬....入場費要25元.....本書售價88元...加埋要113元...........出面買都係98元......

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-27 15:22 發表

出面邊度有得買呀?? 我找不到woo.....
依家邊到有得買(星期五行街見到)旺角好景或信和中心地庫........不過一定超貴啊....

raymondsir.......你真係好心急.....

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-27 16:08 發表

都會有慘淡的下場..........
未驚過!!!!!!...最多未開戰

發新話題