發新話題

【雷蒙】打戊組的心情.........

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-24 12:06 發表

你只係諗住kama同周秀娜就得啦!!
都係想想 "周秀娜" 好D......講開都會開心!!
如果win到就你送, 如果輸了就自己買...........

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-24 12:07 發表

我星期日打呀 ..... 比我睇睇
46兄......你對我的女神都有興趣???

但你有老佛爺woo............

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-24 12:10 發表

依家係咪無咁緊張呢??
又係woo......

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-24 12:07 發表

我星期日打呀 ..... 比我睇睇
46兄......你對我的女神都有興趣???

但你有老佛爺woo............

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-24 12:12 發表

又多個咸濕仔...
都話左係健康 + 青春 la.............!!!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-24 12:14 發表

或者你一緊張可以打俾我吹下水,
分散你d注意力!!
到時你應該係書展迫緊買寫真集........聽不到電話的..........

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-24 12:16 發表

好呀

看看.........我的女神係米好正呢.......!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-24 12:17 發表

大家都有共同女神 .... 女神呢家野只可遠觀 .....
你不怕老佛爺佢擰你耳仔呀..........???

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-24 12:19 發表

我未必咁早去,
你幾時打俾我都得!
真係好.........!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-24 12:20 發表

驚驚
46兄....你都係小心.....小心......

遠觀都可能會出事架........!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-24 12:25 發表

不過周小姐 把聲麻麻地好聽 , 有小小老牛聲 , 真係世事無完美 ....

好似不材咁靚仔 , 但係 d 球技就 ......
世事無完美的 ............

終於都到了比賽日...........心情難緊張..........!!

引用:
原帖由 jack 於 2009-7-25 10:29 發表
仲有無咁緊張呀 ...
我就好輕鬆, 反正同眾高手都無得打, 至在嬉戲
你今日幾點打呀???

引用:
原帖由 jack 於 2009-7-25 10:34 發表
四點幾, 你呢?
三點幾!!  努力呀!!

16強only......

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-7-25 23:51 發表
ko了多少個 ??
4個

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-7-25 23:54 發表

勁呀

我覺得戊組重難打過丁
因為有d 高手唔註冊隱藏實力收收埋埋
輸得好慘呀...........

引用:
原帖由 263 於 2009-7-26 13:28 發表
64強咋
都好la....

其實我都總算滿意自己的表現, 16強也是本人最好的成績!!  在32強比賽中能戰勝 '2008年全港公開乒乓球單項錦標賽" 男子戊組冠軍金志堅更可算是代表作呢!!

不過真的感受到自己的經驗不足! 每進一級就愈緊張,  16強那場更加比人打到亂亂地, 都不知自己點打好..................希望下次取得更好成績la....

引用:
原帖由 快弧 於 2009-7-26 21:17 發表
今屆戌組水平真係高左,不少人士有丙乙組實力
重有幾個可能甲甲添
初識里文sir 實力強勁又好品
果然波品雙全
快弧兄, 你能沖入8強woo........你才實力強勁呢??
我都好想和你交下手...........

發新話題