32 12
發新話題

Bluesky, 點解你咁多無聊野寫架?

Bluesky, 點解你咁多無聊野寫架?

可能有D朋友覺得:

Bluesky, 點解你咁多無聊嘢寫架 !

隔兩三日, 就寫一篇網誌, 篇篇都係講你個仔打乒乓波的小事,  

發帖問D技術問題, 雖冇指明, 九成又係個仔面對緊的問題啦!

你個仔打波又唔係叻, 又冇拎奬, 丁組排名都唔知排到去邊,

有乜好寫姐, 真無聊!

哈哈哈, You are right, 我真 係一個無聊的父親!

乒乓路上, 兒子發生的小事, 在我眼中都係大事!

兒子成長的點點滴滴, 我都覺有趣,

所以, 我就把這些小事記錄下來!

唉…冇辦法, 唯有繼續寫我的無聊網誌 la

其實可以日日堅持咁寫 blog 實在唔易, 佩服 ! 佩服 !

BlueSky是現代文學家!

父母對子女之心,
只有為人父母才懂
支持,支持.

我都有個仔,我好明白你嘅心情,你好幸福,因為你和你小朋友都喜歡乒乓球,而我呢?未知小朋友是否喜歡乒乓球,(我小朋友得10個月大)但我就十分喜歡,希望你能繼續努力寫網誌,分享一下我將來會面對嘅問題!努力!加油!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2009-7-27 22:23 發表
我都有個仔,我好明白你嘅心情,你好幸福,因為你和你小朋友都喜歡乒乓球,而我呢?未知小朋友是否喜歡乒乓球,(我小朋友得10個月大)但我就十分喜歡,希望你能繼續努力寫網誌,分享一下我將來會面對嘅問 ...
agree.
犬兒同佢仔仔都差唔多大,我都係道偷緊師

如果我老豆有咁好就好喇
又有得陪我跑,又撐我打波......

回復 9# 的帖子

同病相憐啦......

網誌就係寫d生活瑣事
我又唔覺得係無聊.

唔駛理人地點講啦!
o( ^ (00) ^ )o

我都支持bluesky
因為個個父母都好著緊自己既子女

感同身受,支持Bluesky,我個仔Luban而家8歲,從佢喜歡打乒乓波開始,我都好enjoy他ge everythings.  仲成日要我幫佢出post

引用:
原帖由 jimgo 於 2009-7-27 22:04 發表
支持
Thanks Jimgo

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-7-27 22:12 發表
其實可以日日堅持咁寫 blog 實在唔易, 佩服 ! 佩服 !
Thanks ! 其實我都唔係日日寫 blog, 平均兩三日一篇吧

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-7-27 22:21 發表
BlueSky是現代文學家!
Thanks feideepking. 我只是一個喜歡記下仔女生活小事的父親

引用:
原帖由 新手上路 於 2009-7-27 22:21 發表
父母對子女之心,
只有為人父母才懂
支持,支持.
Thanks !
講得好, 我都是為人父母后, 才懂父母對我的心

引用:
原帖由 borkee 於 2009-7-27 22:23 發表
我都有個仔,我好明白你嘅心情,你好幸福,因為你和你小朋友都喜歡乒乓球,而我呢?未知小朋友是否喜歡乒乓球,(我小朋友得10個月大)但我就十分喜歡,希望你能繼續努力寫網誌,分享一下我將來會面對嘅問 ...
Thanks

父母的興趣會影响子女的, 你喜友歡打乒乓波, 你小朋友再大d, 你帶他/她去玩下, 佢一定喜歡,
其實, 我学乒乓波是受兒子的影响!

引用:
原帖由 thynk 於 2009-7-27 22:39 發表

agree.
犬兒同佢仔仔都差唔多大,我都係道偷緊師
Thanks. 有機會大家交流下湊仔經,
你兒子有參加 hkttf 青少年馬拉松賽嗎?

引用:
原帖由 羊咩..... 於 2009-7-27 22:49 發表
如果我老豆有咁好就好喇
又有得陪我跑,又撐我打波......
你老豆支持你其他的補返, 味得囉

引用:
原帖由 肥邦 於 2009-7-27 23:06 發表

我老豆唔多理我
老豆唔多理,  但你打波得, 讀書又好, 叻仔

32 12
發新話題