25 12
發新話題

【吹水區】: 冷親.......

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

【吹水區】: 冷親.......

尋晚去完根哥局之後以為唔涼:L

卒之捱到屋企樓下再比海風吹多吹:Q

攪到今日返咗半日工都頂唔順要 Sick 番半日:'(

希望各位唔好學我,打完波記緊要著番夠衫先好回程:hug:

Wish you get well asap,take care。

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-29 19:37 發表

祝早日痊癒!:victory:

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-11-29 23:40 發表

祝早日痊癒!:victory:
食藥中:Q

不過瞓唔著:L

輝sir,你咁大隻,頂得住嘅.......記住快D 好番去投票呀.
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

引用:
原帖由 little-dolphin 於 2007-11-30 01:33 發表
輝sir,你咁大隻,頂得住嘅.......記住快D 好番去投票呀.
病唔死都會去...........麻煩晒要你幫手拉票:handshake

take care ar................!!!!!!!!!!!!!!!:)

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-30 01:44 發表
take care ar................!!!!!!!!!!!!!!!:)
不停流鼻涕中:Q

輝sir 你咁大隻都打敗仗
小心身體啊

呢期日頭暖, 夜晚凍! 好易出事!

回復 13# 的帖子

你果度真係早晚都凍到發荒.....

Take care, Fai and Martin!:handshake

回復 1# 的帖子

take care fai sir :handshake

引用:
原帖由 輝Sir 於 29-11-2007 23:07 發表

冷親的話打番幾場波
出番身汗
咁就會好

引用:
原帖由 44_66 於 30-11-2007 14:08 發表

細菌運行 ... 屎快d架 :o
有啲咁o既樹???
真係唔知

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-11-30 05:21 發表
輝sir 你咁大隻都打敗仗
小心身體啊
冇關系的:L

25 12
發新話題
最近訪問的版塊