發新話題

【乒工廠】乒工vs青屯 賽前吹水

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-10-7 16:44 發表

x2
X3

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-7 17:19 發表

你知就得啦!

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-10-6 23:45 發表

輝哥! 我聰聰"甘拜下風" "無言已對" "我"
個嘴已經唔係用黎錫,係用黎食.....
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-10-7 21:18 發表

個嘴已經唔係用黎錫,係用黎食.....
吓! 你個嘴係用黎食................

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-10-7 21:24 發表

哈哈!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-10-7 21:24 發表

用黎食野.....唔好再捉虱啦

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-10-8 16:23 發表

用黎食野.....唔好再捉虱啦
sorry~ brian仔我唔係捉虱係捉蟲,你用黎係食姐姐給你的"卑鄙月餅"唔好亂想甘多呀! ar~ar~

仲有唔夠12個鐘就開波啦!!

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-10-11 08:57 發表
食左早餐未

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-10-11 08:58 發表

食左早餐未
未......咬野田一啖咪得囉

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-10-11 09:01 發表

未......咬野田一啖咪得囉
食鄙卑月餅

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-10-11 09:03 發表

食鄙卑月餅
好豪的早餐,,,,

引用:
原帖由 brian1115 於 11-10-2009 08:57 AM 發表
嘩~~你使5使咁早就係度等夠鐘
你好心急打咩

引用:
原帖由 melody 於 2009-10-11 09:38 發表

嘩~~你使5使咁早就係度等夠鐘
你好心急打咩
比人曹醒,你夠早啦~

發新話題