發新話題

【aa5436】北區 - 版主

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-14 01:16 發表

總知妳封利是我一定留比妳:lol
有無一封留反比我呀:lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

係屋企休息左2日
個病好返好多了
今天又是操勞的一天

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-2-18 21:56 發表
係屋企休息左2日
個病好返好多了
今天又是操勞的一天
幾時私片呀:lol

我24號得閒喎....

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-2-18 23:46 發表
我24號得閒喎....
黎乒工廠.......:lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-18 23:56 發表

黎乒工廠.......:lol  
yes:handshake

唔係停左咩?

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-2-19 08:26 發表
唔係停左咩?
今個星期日又有番:lol

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-19 08:38 發表

今個星期日又有番:lol
黎啦黎啦....你黎既話..實爆爆爆場.....:lol

唔會呀
瑤瑤到先會爆場
我呢d小腳色點會呢:D

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-2-19 20:43 發表
唔會呀
瑤瑤到先會爆場
我呢d小腳色點會呢:D
唔好唔記得..你係最受歡迎球員黎家嘛...:loveliness:

你都係我地呢度最受歡迎既umpire黎架:lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-19 20:49 發表
唔好唔記得..你係最受歡迎球員黎家嘛...:loveliness:  
引用:
原帖由 aa5436 於 2008-2-19 21:48 發表
你都係我地呢度最受歡迎既umpire黎架:lol
妳地兩個加埋咪係本論壇之寶:P

Twins@HKTTF 囉 ;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-20 16:48 發表

妳地兩個加埋咪係本論壇之寶:P

Twins@HKTTF 囉 ;P
不過我地唔天真...仲對呢個論壇好認真添.....:lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-20 16:49 發表

天真幾家0野唔係妳自己話冇就冇0架.......

個 Benz 章點解會0係車尾嘅;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-20 16:49 發表

一睇你地兩個就絕對知道係   天都咁認真  啦.;P ;P ;P ;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-20 17:05 發表

天真幾家0野唔係妳自己話冇就冇0架.......

個 Benz 章點解會0係車尾嘅;P
其實我係專登攪比你地笑家......聰明之岩....:lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-20 17:35 發表

其實我係專登攪比你地笑家......聰明之岩....:lol  
天真得來扮聰明死撑;P

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-20 17:18 發表

一睇你地兩個就絕對知道係   天天都咁認真  啦.;P ;P ;P ;P
仲可愛動人...青春美麗.....人見人愛, 車見車載...x 材見到打開蓋......:lol :lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-20 17:51 發表

仲可愛動人...青春美麗.....人見人愛, 車見車載...x 材見到打開蓋......:lol :lol  
X 材幾時開始有自動開關0架;P

發新話題