發新話題

【aa5436】北區 - 版主

引用:
原帖由 smallstar 於 2007-11-3 08:11 發表

排隊都要成十個先到我,有排等,不過一定有機會同你打。

:lol :lol :lol
你join mask 嘅粉嶺波局可能會快o的. :lol

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2007-11-3 08:26 發表

咁粉嶺光要整翻個消夜球局先趕到入來打

:lol :lol

我有又排隊先, 可能要排最尾呀:Q

妳的基本功好好呀!! 下次我派我地D女隊員同妳打番場!!!:)

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-3 11:56 發表
妳的基本功好好呀!! 下次我派我地D女隊員同妳打番場!!!:)
冇錯, 同我地D女隊員打番場, 應該可以好精彩

引用:
原帖由 Mao 於 2007-11-3 17:18 發表
AA ...什麼時候在上水開局, 我估一定有人到.  可能Gary 仲會帶埋他的女隊過來

1. Mao ( Back Hand Mao)
2.
3.
4.

98.
99. Smallstar :lol

你的手法, 意色都不錯, 唯獨是波生左d. 證明你應該最近好少打波, 要打翻多d啦

引用:
原帖由 smallstar 於 2007-11-3 08:11 發表

排隊都要成十個先到我,有排等,不過一定有機會同你打。

:lol :lol :lol
來日方長嘛....
日後攪多d球局
一定唔洗排咁耐

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2007-11-3 08:26 發表

冇錯冇錯:lol

引用:
原帖由 smallstar 於 2007-11-3 08:58 發表

咁粉嶺光要整翻個消夜球局先趕到入來打

:lol :lol
若果咁多位真係咁賞面的話
一定唔少得個消夜局啦

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2007-11-3 10:46 發表
我有又排隊先, 可能要排最尾呀:Q
唔洗唔洗
一定比你打先:loveliness:

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-3 11:46 發表

許係 馬林  :loveliness:
咁即係邊個:o

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-3 11:56 發表
太誇獎了:L

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-11-3 16:38 發表

冇錯, 同我地D女隊員打番場, 應該可以好精彩
但係我怕我會打得冇咁精彩:L

引用:
原帖由 tko 於 2007-11-3 17:07 發表

HE IS
o...........:o

引用:
原帖由 Mao 於 2007-11-3 17:18 發表
AA ...什麼時候在上水開局, 我估一定有人到.  可能Gary 仲會帶埋他的女隊過來

1. Mao ( Back Hand Mao)
2.
3.
4.

98.
99.

你的手法, 意色都不錯, 唯獨是波生左d. 證明你應該最近好少打波, 所以要快d打 ...
我真係好少打

引用:
原帖由 tko 於 2007-11-4 00:49 發表

咁你看看照片, 認為最似馬琳是邊個 !!  我 email 張相比你看清d
收到了:)

引用:
原帖由 tko 於 2007-11-4 01:11 發表

Miss AA,
1) 你可以試下, 下個星期在上水/粉巔 開個波局.....看下有多多人排隊入來打 law :lol
2) 估到邊個是 cola 未 ?

除了 44_66 最靚仔果個便是
仲未估們啊:Q
不如你順序打哂佢地d名比我對會好d:lol

引用:
原帖由 FriendsTT 於 2007-11-4 01:20 發表

要排到99, 咪要等好耐:Q
join mask兄球局可能唔洗咁耐:loveliness:

aa 你個 blogger 好受歡迎, 得閒寫多兩句.你好多  Fans架
Fan屎一號上 :)

發新話題