發新話題

【aa5436】北區 - 版主

thx:loveliness:

我今個星期應付左3個考試
真係好吃力.......
下個星期仲有2個
努力中:L

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-11-17 23:03 發表
我今個星期應付左3個考試
真係好吃力.......
下個星期仲有2個
努力中:L
support.......!!!!!!!!!!!!!!:loveliness:

THX:loveliness:

今日收到通知
下個月要調去另一間鋪
轉一個新既工作環境 希望可以快D適應啦

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-11-21 18:16 發表
今日收到通知
下個月要調去另一間鋪
轉一個新既工作環境 希望可以快D適應啦
轉去邊區呀........希望你轉來港島區啦;P

我代表住港島區先歡迎妳過來落籍:lol

去到港島咁遠我就大件事喇:L

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-11-22 22:28 發表
去到港島咁遠我就大件事喇:L
有幾大件樹;P

考番個電單車牌......:lol

然後就學下蔡少芬咁揸架烈火小綿羊咪得囉:victory:

:L :L :L

今日去左官涌打完
明天一定成身散哂:funk:

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-10-21 08:09 發表
我讀小學果陣成日同阿哥落樓下石 木台 度打
果時我地都係用天鵝同流星牌
有一日 學校要搵d同學仔去訓練打乒乓波喎
果陣時我又可能好精靈(頑皮);P 果個
咁就搵左我同埋另一個同學仔+埋其他班別既同學一齊放左學去 ...
原來您咁資深的!:o

我唔係咁資深架咋
好耐冇打 都唔識打lu.....

好喇   今日都幾得閒
咁我又講埋中學生涯啦:loveliness:

記得中一果年因為要適應新環境關係
所以停左成年冇打波
之後到左中二既時候
我個同學叫我同佢一齊去間青少年中心度打乒乓波
入面D人好勁 咩人都有 有叔叔伯伯 又有小朋友
個個都好勁 個個都打得好開心
我同我個FD就日日落去打波  果陣真係好好玩
後來中心入面D人個個都話去報比賽打
跟住叫埋我地一齊去報
不過我唔記得我果件打成點LU....
跟住之後幾年我都有打比賽 甚至公開賽都係常客
直到讀完書後因工作關係就冇打喇:(

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-2 14:10 發表
記得中一果年因為要適應新環境關係
所以停左成年冇打波
之後到左中二既時候
我個同學叫我同佢一齊去間青少年中心度打乒乓波
入面D人好勁 咩人都有 有叔叔伯伯 又有小朋友
個個都好勁 個個都打得好開心
我同我個 ...
中一果年係咩年份呀?

:lol :lol :lol

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-4 20:35 發表
她那年我唔知, 你果年應該是 70年代
我.......睇死你同佢都唔會差得我遠.......;P

你看 aa 多開心 !

Miss aa, 下次見到輝sir, 要叫叔叔, 我地e d 晚輩要有禮貌 D:loveliness:

發新話題