發新話題

【乒工廠】多謝青屯乒室各波友

【乒工廠】多謝青屯乒室各波友

友賽順利完成,石sir亦以全力出擊,帶咗多位好手到場支持,實在萬分感激!!!

多謝廠長同輝哥!!!!
有幸同將軍乒聯&天龍過招,第日有機會一定再同你地打過

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-10-11 23:14 發表
多謝廠長同輝哥!!!!
有幸同將軍乒聯&天龍過招,第日有機會一定再同你地打過
呀將軍乒聯先生打到我冇力

唔好o甘客氣啦....我地個個都玩得好開心, 又有禮物又有西餅食!!!!

引用:
原帖由 Timshek 於 2009-10-11 23:24 發表
唔好o甘客氣啦....我地個個都玩得好開心, 又有禮物又有西餅食!!!!
石sir !! 大家開心最重要呀!! 以後多多交流!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-10-11 23:26 發表

石sir !! 大家開心最重要呀!! 以後多多交流!!!liness" />
一定...下次我地招呼返你地!!!!

引用:
原帖由 Timshek 於 2009-10-11 23:27 發表

一定...下次我地招呼返你地!!!!
我代大家多謝你先

多謝大家.招呼!!!...兵工.的確..好手如雲..同人真係多..聽說有d朋友,,打到斷氣!!.有d打超過10場.. ,,下次再玩過!!

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-10-11 23:30 發表
多謝大家.招呼!!!...兵工.的確..好手如雲..同人真係多..聽說有d朋友,,打到斷氣!!.有d打超過10場.. ,,下次再玩過!!
me too!!
主拍: 韓.金澤珠
膠皮:donic baracuda

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-10-11 23:30 發表
係你打到我斷氣就真!!!

引用:
原帖由 天龍 於 2009-10-11 23:33 發表

me too!!liness" />
天龍!! 終於同你打番場喇!!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-10-11 23:33 發表

係你打到我斷氣就真!!!
唔好講笑...我俾你爆推.推死左

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-10-11 23:36 發表

唔好講笑...我俾你爆推.推死左
你好明顯放我反手打啦!! 等我輸少d

推死我la!!!
主拍: 韓.金澤珠
膠皮:donic baracuda

今天我地都打得好開心呀~~
青屯的球友真係技術與球品兼備

引用:
原帖由 天龍 於 2009-10-11 23:40 發表
推死我la!!!
我地打足3局仲要deuce呀!!!!  險勝jar.....下次一定比你搞掂

引用:
原帖由 廠長 於 2009-10-11 23:37 發表

你好明顯放我反手打啦!! 等我輸少d
冇啦...不過頭先間荼餐廳..都幾好食喎..你冇介紹錯..掂..多謝晒!!

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-10-11 23:42 發表

冇啦...不過頭先間荼餐廳..都幾好食喎..你冇介紹錯..掂..多謝晒!!
間荼餐廳仲有好多美食ga!! 出開去再試試啦!!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-10-11 23:43 發表

一定一定!!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-10-11 23:43 發表

邊間????
(m記隔離果間幾正.....)

發新話題