發新話題

兒子的一位青苗波友

兒子的一位青苗波友

今天上乒總網頁, 入去睇睇剛結束的08/09 年度青苗區際錦標賽的資料及相片,

在種籽名單中,看見一位兒子波友的名字, 他們是同一球會的。

之前, 已知他是青苗球員,想不到他也是青苗種籽。

在其球會, 同一台打波的6-7個小朋友,

有男有女, 大多數都是青苗球員,

有1-2個不是的, 哈哈哈, 小兒就是其一。

其實小兒都算幸運,

每個星期, 他都可以在球會訓練時間, 和一班青苗波友,打分玩下,

真好!

是呀!同一班朋友仔有共同興趣,是件很好的事!!

咁Bluesky子遇貴人!

cannot be read
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

引用:
原帖由 亞俊 於 2009-10-15 01:03 發表
cannot be read
Sorry, I have just  fixed the problem. Please try again.

引用:
原帖由 文仔 於 2009-10-14 23:41 發表
是呀!同一班朋友仔有共同興趣,是件很好的事!!
Yes, 再加上大家年齡相若, 玩得開心

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-10-15 00:31 發表
咁Bluesky子遇貴人!
yes, 真的幸運

最緊要係同到一斑咁有質素既波友仔打波先好!!
o( ^ (00) ^ )o

係咪李xx?

引用:
原帖由 william011894 於 2009-10-16 17:10 發表
係咪李xx?
Yes ,
你點知?

因為個個都話佢好勁.....
我又睇到佢係青苗區際錦標賽既種籽~

引用:
原帖由 william011894 於 2009-10-17 08:05 發表
因為個個都話佢好勁.....
我又睇到佢係青苗區際錦標賽既種籽~
Oh, I see !
你的朋友, 除了曹xx 之外, 有其他人識他嗎?

我識得一個叫陳x駿既人!
佢實識!
我識好少北區仔!都係大埔仔熟D

發新話題